Ρούλα Πισπιρίγκου: 34 νέες καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών την… καίνε για την Τζωρτζίνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: 34 νέες καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών την… καίνε για την Τζωρτζίνα

Σίγουρη δήλωσε νοσοκόμα στην ανακρίτρια ότι η μητέρα αφαίρεσε την παροχή οξυγόνου από την 9χρονη - «Η μητέρα ήταν ψυχρή, δεν είχε κανένα πένθος, καμιά θλίψη»

Καταιγιστικές είναι οι νέες καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τις ενέργειές της κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της κόρης της, Τζωρτζίνας. Με 34 άτομα να την... καίνει με όσα έχουν πει στην ανακρίτρια, η προφυλακισμένη μητέρα κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης με κεταμίνη.

Η συγκεκριμένη ουσία, άλλωστε, είναι η αιτία θανάτου του παιδιού, όπως αναφέρει στο πόρισμά του ο ιατροδικαστής, ενώ ζήτησε και την εκταφή του κοριτσιού από το νεκροταφείο στην Πάτρα, ώστε να παρθούν τρίχες της και να ρίξουν άπλετο φως στην εγκληματική ενέργεια.

Νοσηλεύτρια του Καραμανδάνειου νοσοκομείου, η οποία χειρίστηκε την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, δήλώσε σίγουρη ότι «λόγω πτώσης του οξυγόνου στην Τζωρτζίνα, θα κτυπούσε το οξύμετρο και η μητέρα της δεν μας ειδοποίησε! Πράγματι επιβεβαιώνω ότι της είχε βγει η παροχή ρινικού οξυγόνου», μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Παράλληλα, στην κατάθεσή της αναφέρει πως το οξυγόνο που παρεχόταν στην Τζωρτζίνα ήταν δύο λίτρα.

«Η ανακοπή της Τζωρτζίνας ήταν κάτι το αναπάντεχο κι είπα αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά σε αυτό που συνέβη. Δεν υπήρχε καμιά λογική εξήγηση. Όταν εισήλθε η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο στις 8 Απριλίου την ρωτούσα τι είχε και δεν μου απαντούσε. Τότε απευθύνθηκα στην μητέρα και της είπα: «Μου φαίνεστε νορμάλ άνθρωπος και καταλαβαίνετε ότι η Τζωρτζίνα δεν έχει καμιά πάθηση και θα πάρετε εξιτήριο αύριο», αναφέρει γιατρός του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

Γιατρός της ΜΕΘ Παίδων στην Πάτρα χαρακτήρισε την Ρούλα Πισπιρίγκου ως ψυχρή και ατάραχη.

«Η μητέρα της Τζωρτζίνας ήταν ψυχρή, δεν είχε κανένα πένθος, καμιά θλίψη. Σαν η κόρη της να νοσηλευόταν για μία απλή γρίπη, σαν να ήταν ξένο παιδί. Πρώτη φορά βλέπαμε κάτι τέτοιο».

Ο γιατρός του Ωνάσειου καταρρίπτει με την κατάθεσή του τους ισχυρισμούς της 33χρονης για γονιδιακό πρόβλημα.

«Ο γονιδιακός έλεγχος ολοκληρώθηκε και δεν προέκυψε οποιοσδήποτε συσχετισμός. Εξαντλήθηκαν όλα τα γονίδια στα όρια της υπάρχουσας γνώσης».

Παρακαλούμε περιμένετε ...