Βόλος: Αναβλήθηκε η δίκη του κατηγορουμένου για ξυλοδαρμό της εγκύου συζύγου του

Βόλος: Αναβλήθηκε η δίκη του κατηγορουμένου για ξυλοδαρμό της εγκύου συζύγου του

Η γυναίκα νοσηλεύθηκε στο νοσοκομείο Βόλου και επέστρεψε σπίτι της έχοντας μαζί της το 17 μηνών πρωτότοκο παιδί της

Στις 18 Μαΐου θα εκδικασθεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η καταγγελία της 39χρονης εγκύου γυναίκας από την περιοχή του Αλμυρού Βόλου εναντίον του 43χρονου συζύγου της, για ενδοοικογενειακή βία και ξυλοδαρμό.

Στο μεταξύ, η γυναίκα που διανύει την 24η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και κατήγγειλε ότι ο άνδρας της την χτύπησε χθες το μεσημέρι εντός της οικίας τους εξετάστηκε από τους γιατρούς της Γυναικολογικής – Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου και βρέθηκε καλά στην υγεία της, όπως και το έμβρυο που κυοφορεί. Ως εκ τούτου, σήμερα το μεσημέρι, έλαβε εξιτήριο και – σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες – επέστρεψε σπίτι της, μαζί με τον σύζυγό της.

Να σημειωθεί, πως το διάστημα που η γυναίκα νοσηλεύθηκε στο Νοσοκομείο, μαζί της ήταν και το πρωτότοκο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 17 μηνών, ύστερα από σχετική εντολή που δόθηκε από τον εισαγγελέα υπηρεσίας, καθώς δεν υπήρχε συγγενικό πρόσωπο στο οικογενειακό περιβάλλον που να μπορεί να φροντίσει το μωρό.

 

Στις 18 Μαΐου θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή ο σύζυγος γυναίκας σε προχωρημένη κατάσταση εγκυμοσύνης από τον Αλμυρό Βόλου, η οποία κατήγγειλε, ότι την ξυλοκόπησε.

Η ίδια είναι καλά στην υγεία της και νοσηλεύεται στην γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου Βόλου. Η νεαρή μητέρα προκειμένου να διασφαλιστεί η δική της υγεία, αλλά και η υγεία του εμβρύου, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ στέγη αναζητήθηκε για το 17 μηνών πρωτότοκο παιδί της οικογένειας.

Ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας Βόλου έδωσε εντολή στο νοσοκομείο, να βρεθεί τρόπος, ώστε το μικρό παιδί να βρίσκεται δίπλα στη μητέρα του, αφού δεν υπήρχε συγγενικό πρόσωπο στο οικογενειακό περιβάλλον, που να μπορεί να φροντίσει το μωρό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...