Μονεμβασιά: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άγγελος», λέει απαρηγόρητη η κόρη του τραγουδιστή

Μονεμβασιά: «Ο πατέρας μου ήταν ένας άγγελος», λέει απαρηγόρητη η κόρη του τραγουδιστή

«Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και δεν του άξιζε να φύγει με αυτόν τον τρόπο»

Μια πρωτοφανής εγκληματική ενέργεια για τα ελληνικά χρονικά έγινε το Σάββατο στη Μονεμβασιά, όταν ένας άνδρας παρέσυρε για αρκετά μέτρα και σκότωσε δύο ηλικιωμένους άνδρες που επέβαιναν σε μία μηχανή. Το τρομερό είναι ότι στον 52χρονο δράστη δεν έφτανε ότι παρέσυρε τον έναν για εκατοντάδες μέτρα, μετά από 10-15 λεπτά γύρισε με το αυτοκίνητο και ξαναχτύπησε τον άλλο, παρασύροντάς τον μέχρι να σκοτωθεί.

Το ένα από τα δύο θύματα ήταν τραγουδιστής και η κόρη του είναι απαραρηγόρητη και συγκλόνισε με όσα είπε στην εκπομπή «T-live» του Alpha για τον άδικο χαμό του.

«Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και δεν του άξιζε να φύγει με αυτόν τον τρόπο. Δεν το λέω επειδή είμαι κόρη του, είναι γεγονός. Ήταν πολύ άδικο. Αγαπούσε πολύ το τραγούδι, ήταν τραγουδιστής και μέχρι τώρα ασχολούνταν. Τι να πω… Έφυγε ένας καλός άνθρωπος. Τι διένεξη να είχε; Με κανέναν δεν είχε τίποτα. Ήταν ένας αγαθός ανθρωπάκος. Με ενημέρωσε ο αδελφός του και θείος μου. Είχα μιλήσει 20 λεπτά πιο πριν μαζί του. Μου είπε ότι δε μπορεί να μου μιλήσει γιατί έγινε αυτό κι αυτό. Είναι απανωτά τα σοκ. Είναι το σοκ της απώλειας, αλλά και το σοκ του πώς έγινε», είπε η κόρη του θύματος και εξήγησε:

«Εκείνη την ώρα που με πήρε, ήταν σε εξέλιξη. Τα άκουσα από το τηλέφωνο. Τον είχε παρασύρει και δεν ξέραμε που τον έχει πάει. Έτρωγε με τον αδελφό του στην πλατεία και πήγαινε στο σπίτι με έναν φίλο του. Ήταν κοντά στο σπίτι. Μπορεί να ήταν σταματημένο το μηχανάκι. Στο τελευταίο τηλέφωνο μου έλεγε οικογενειακά. Μου έρχονται στο μυαλό όλα από εκείνον».

Παρακαλούμε περιμένετε ...