Καβάλα: Η κάμερα του φαρμακείου κατέγραψε τη δολοφονία της 43χρονης από τον σύζυγό της

Καβάλα: Η κάμερα του φαρμακείου κατέγραψε τη δολοφονία της 43χρονης από τον σύζυγό της

Στο νοσοκομείο της πόλης νοσηλεύεται ο 55χρονος δράστης που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει - Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Στα χέρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας βρίσκεται το βίντεο, από την κάμερα ασφαλείας που υπήρχε μέσα στο φαρμακείο της 43χρονης στις Πηγές του δήμου Νέστου στην Καβάλα και κατέγραψε την στιγμή της δολοφονίας της άτυχης φαρμακοποιού από τον σύζυγό της.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Πηγές Νέστου στην Καβάλα με την δολοφονία. «Ήταν ένας καλός άνθρωπος και με τους ασθενείς και με όσους χρειάζονταν την βοήθεια της. Για τα προσωπικά την δεν ήξερα τίποτα, δεν μίλαγε. Έδειχνε ευτυχισμένη όποτε την έβλεπα, αλλά ήταν ο χαρακτήρας της έτσι, δεν θα μου έδειχνε ότι κάτι τρέχει. Από όταν το έμαθα έχω συγκλονιστεί» δηλώνει στο SKAI η Λαρίσα Κοσμίδου, η οποία είναι γιατρός και γνώριζε καλά την 43χρονη.

Το χρονικό της δολοφονίας

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kavalapost.gr, ο 55χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της. και εν συνεχεία προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του, προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του. Έπειτα προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του. Τέλος, αποφάσισε να παραδοθεί καλώντας στην Αστυνομία και αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβαλάς.

Ο 55χρονος άνδρας κάλεσε στις 00:30 τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος και του είπε «έκανα κακό στη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμαρκείο. Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός. Ένδειξη ότι επιχειρήσε να κάνει κακό στον εαυτό του, ήταν το γεγονός ότι οι άνδρες των αρχών τον βρήκαν με αίματα και τους καρπούς του.