Πάτρα – Απόστολος Λύτρας: Γιατί παραιτήθηκε από την υπόθεση

Πάτρα – Απόστολος Λύτρας: Γιατί παραιτήθηκε από την υπόθεση

Τι είπε και για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το παρασκήνιο της παραίτησής του από την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος, Απόστολος Λύτρας.

«Βάση νόμου απαγορεύεται στον δικηγόρο όταν εκπροσωπεί δύο ανθρώπους που βρίσκονται αντιμέτωποι να αναλάβει τον ένα εκ των δύο. Γνώριζα διάφορα πράγματα ξεχωριστά και από τους δύο και δεν θα ήταν δεοντολογικό» εξήγησε ο κ. Λύτρας μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά στη φήμη ότι στο δικηγορικό του γραφείο ο Μάνος Δασκαλάκης κατηγόρησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι σκότωσε και τα άλλα δύο παιδιά, ο κ. Λύτρας το διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι «όσες φορές τους συνάντησε ο σύζυγός της ήταν υποστηρικτικός απέναντι της».

Ο κ. Λύτρας μίλησε ακόμα και για την απόφαση της Ιωάννας Παλιοσπύρου να πετάξει τη μάσκα αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της.

«Το μήνυμα που περνάει η Ιωάννα σε όλους μας είναι ότι δεν το βάζουμε κάτω και ότι και να συμβεί η ζωή συνεχίζεται και θέλει αγώνα και προσπάθεια» είπε και σημείωσε «πως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μία συζήτηση για τα πρότυπα που έχουμε».

Τέλος, ο κ. Λύτρας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον πρώην υπουργό και πρώην δήμαρχο Βριλησσίων, Αργύρη Ντινόπουλο, για τον θάνατο του γιου του, Βασίλη.