Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου για την επιμονή της 33χρονης να δηλώνει αθώα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου για την επιμονή της 33χρονης να δηλώνει αθώα

Η αναφορά του Όθωνα Παπαδόπουλου στο αίτημα αποφυλάκισης και κατά πόσο θα προχωρήσει

Ο δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος που εκπροσωπεί την Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε συνέντευξη για την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού.

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Όθων Παπαδόπουλος υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και τονίζει πως έχει πειστεί.

Αναφέρει ότι οι διαδικασίες για το αίτημα αποφυλάκισης της 33χρονης κινούνται και ότι θα υποβληθεί μόλις ολοκληρωθούν.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που παραμένει στη φυλακή, έχει ζητήσει να γίνουν όλες οι διαδικασίες ώστε να αφεθεί ελεύθερη. Για την ώρα, παραμένει στο ειδικό κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και περνάει την περισσότερη ώρα μπροστά στην τηλεόραση, βλέποντας εκπομπές που επικεντρώνονται στην υπόθεση που την αφορά.

Όπως λέει ο Όθων Παπαδόπουλος στον Alpha: «Θα άφηνα την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, μόνο αν έβλεπα ότι κλονιζόταν η μεταξύ μας σχέση ειλικρίνειας. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα και, αντιθέτως, αυτά που μου έχει πει η κατηγορούμενη έχουν επιβεβαιωθεί από την έρευνα που διενεργείται».

 

Όσο για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην εύρεση ουσίας στην Μαλένα, ο κ. Παπαδόπουλος επεσήμανε πως ο ίδιος δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο: «Οι πληροφορίες είναι πάντα τόσες πολλές και χρειάζεται να ερευνήσουμε την αλήθεια όλων αυτών», σημείωσε.

«Μελετώντας τη δικογραφία, προέκυψε από τις καταθέσεις ότι έχει γίνει δύο φορές γονιδιακός έλεγχος. Έχει ερευνηθεί το 80% των γονιδίων και θα ζητήσουμε την ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου, για να δούμε εάν θα προκύψει κάποιο νέο στοιχείο. Αυτό το 20% μπορεί να ανατρέψει την παρούσα εικόνα», όπως είπε.