Καλλιθέα: «Ξύπνησα με μία ζώνη στο λαιμό και το παντελόνι σκισμένο»

Καλλιθέα: «Ξύπνησα με μία ζώνη στο λαιμό και το παντελόνι σκισμένο»

Η περιγραφή της 30χρονης που έζησε τον τρόμο μέσα στο διαμέρισμα της

Τον τρόμο που έζησε μέσα στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα περιέγραψε στο Mega η 30χρονη νοσηλεύτρια Στέλλα Κωνσταντίνου, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τους ληστές.

Όλα όσα συνέβαιναν, με τους ληστές να επιτίθενται στη 30χρονη γυναίκα, τα άκουγε ζωντανά, από την ανοιχτή γραμμή του τηλεφώνου, έντρομος, ο σύζυγός της.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έφυγα από το διαμέρισμά μου στις 09.05 και επέστρεψα γύρω στις 09.30. Διαπίστωσα ότι η πόρτα του σπιτιού ήταν ανοιχτή, αλλά νόμιζα ότι ήταν από τον αέρα. Τηλεφώνησα στο σύζυγό μου και μπήκα μέσα. Ο ληστής ήταν μέσα, με άρπαξε από την τσάντα και με χτύπησε δυνατά στο κεφάλι με ένα τηγάνι από την κουζίνα. Συνήλθα μετά από μισή ώρα και στο σπίτι ήταν η αστυνομία. Το μόνο που είδα ήταν ότι ήταν ένας άντρας πιο ψηλός από εμένα, φορούσε σκούρα ρούχα και είχε καλυμμένο το πρόσωπό του», ανέφερε η κ. Κωνσταντίνου μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.

«Μου είχαν χτυπήσει μισή ώρα πριν το συμβάν το κουδούνι και μου είχαν πει ότι ήταν από τη ΔΕΗ. Δεν άνοιξα, είχε γίνει το ίδιο και την προηγούμενη εβδομάδα. Μου πήρε κοσμήματα, και κάποια χρήματα από την τσάντα μου. Ξύπνησα με μία ζώνη στο λαιμό μου και το παντελόνι μου σκισμένο. Πρέπει να σκίστηκε όταν προσπαθούσε να με μεταφέρει. Ο σύζυγός μου είναι σε σοκ γιατί άκουγε τα πάντα από το τηλέφωνο», πρόσθεσε η ίδια.