Πώς εντοπίστηκε η 15χρονη από το Περιστέρι – Αναζητούνται δύο νεαροί Ρομά

Πώς εντοπίστηκε η 15χρονη από το Περιστέρι – Αναζητούνται δύο νεαροί Ρομά

Ο ρόλος που έπαιξε 17χρονη Ρομά από τον Άγιο Παντελεήμονα και ο 19χρονος «εραστής»

Κλειστό κρατά το στόμα της για τους λόγους για τους οποίους εξαφανίστηκε από το σπίτι της στο Περιστέρι, αλλά και με ποιους βρισκόταν, η 15χρονη που εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η Αστυνομία αναζητά δύο νεαρούς άνδρες Ρομά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι τα άτομα που μαζί με τη 17χρονη Ρομά, με την οποία εντοπίστηκε η 15χρονη, φέρονται να παρακινούσαν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα την ανήλικη να εγκαταλείψει το σπίτι της. Κομβικό ρόλο στην εξαφάνιση της 15χρονης φέρεται να έπαιξε ο ένας από τους δύο αναζητούμενος Ρομά, ένας 19χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση μαζί της.

Η 15χρονη με την 17χρονη είχαν δώσει ραντεβού στο σταθμό του Μετρό στην Ανθούπολη, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο σπίτι που διαμένει η νεαρή Ρομά στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και εντοπίστηκε η ανήλικη μαθήτρια.

«Μίλησαν» οι κάμερες του Μετρό

Η 15χρονη εντοπίστηκε σύμφωνα με πηροφορίες, χάρη στο υλικό από κάμερες ασφαλείας και ιδιαίτερα αυτό από τους σταθμούς του Μετρό, που επιβιβάστηκε και αποβιβάστηκε με την 17χρονη φίλη της. Μάλιστα, μία πληροφορία ανέφερε, ότι η 15χρονη ετοιμάζονταν να μεταβεί για διακοπές σε νησί των Κυκλάδων μαζί με τον 19χρονο, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, ενώ θα εμπλακεί και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.