Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχει σβήσει όλα τα ψηφιακά της ίχνη στο ίντερνετ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχει σβήσει όλα τα ψηφιακά της ίχνη στο ίντερνετ

Στο... μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει και τα ανώνυμα τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο του Alpha

Η σιγουριά με την οποία ισχυρίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου ότι οι αρχές δεν πρόκεται να την συνδέσουν με την κεταμίνη, με την οποία δηλητηριάστηκε η Τζωρτζίνα, δεν είναι τυχαία. Η κατηγορούμενη μητέρα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της έχει φροντίσει να σβήσει όλα τα ψηφιακά της ίχνη στο ίντερνετ για να μην βρεθούν οι αναζητήσεις της. Το θρίλερ με το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σύμφωνα με συγκεκριμένα ευρήματα που έχουν προκύψει από τον έλεγχο των αρχών στα λαπτοπ και κινητά της 33χρονης, αυτή είχε φροντίσει να διαγράψει από όλο το ψηφιακό της περιβάλλον και το εφεδρικό, όλες τις πιθανώς ύποπτες αναζητήσεις της, όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

«Δεν εξέτασαν αυτές καθ' αυτές τις αναζητήσεις των συσκευών αλλά επικεντρώθηκαν στο στοιχείο που κοιτούν σχεδόν πάντα στην αρχή. Πρόκειται για το υπολογιστικό νέφος (cloud) που βρίσκει τους κωδικούς και μπαίνουν μέσα σε αυτό το νέφος. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, γνώριζε και έχει διαγράψει στοιχεία. Έχουν διαγραφεί στοιχεία σε παρελθοντικές αναζητήσεις που θα επιχειρηθεί να ανακτηθούν από έλεγχο στα κινητά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του καναλιού και συνέχισε:

«Έχουν σβηστεί τα στοιχεία τελευταίων ετών που πιθανώς να οδηγούν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών τα προηγούμενα χρόνια».

Στις 17 Ιανουαρίου του 2022, τον χρόνο που η Τζωρτζίνα κάνει την αναφερόμενη μαγνητική τομογραφία, ο γιατρός κάνει λόγο για την ουσία «χλωράλη», και αντί η 33χρονη να αναζητήσει αυτή την ουσία, βάζει τον όρο «αναισθητικά φάρμακα», ενώ στο άρθρο της εμφανίζεται και η κεταμίνη.

Στις 26 Ιανουαρίου, τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, παίρνει διαφήμιση της ουσίας κεταμίνης. Στη Google για να εμφανιστεί η ουσία αυτή θα πρέπει να έχει κάνει ψάξει αυστηρά για την λέξη αυτή, όμως οι αναζητήσεις γι’ αυτή την ουσία δεν υπάρχουν.

Στο... μικροσκόπιο τα ανώνυμα τηλεφωνήματα

Παράλληλα, οι αρχές αναζητούν το πρόσωπο πίσω από τα δύο ανώνυμα τηλεφωνήματα στη δημοσιογράφο του Alpla, Γιώτα Κηπουρού, αφού η αποκάλυψή του ενδέχεται να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Μέχρι στιγμής, η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρει ότι πίσω από τα δύο εν λόγω τηλεφωνήματα βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, κάτι που αναμένεται να διερευνηθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΛ.ΑΣ.

Όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, στόχος της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν από ένα διάστημα και μετά να ενοχοποιήσει τον σύζυγό της για τον θάνατο των παιδιών τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος της Μαλένας ήρθε την περίοδο που Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου θα ζούσαν σε διαφορετικές πόλεις λόγω της νοσηλείας του κοριτσιού.

Ο θάνατος της Ίριδας ήρθε την περίοδο που ο Μάνος Δασκαλάκης απειλούσε ότι θα φύγει από το σπίτι, ενώ το πρώτο επεισόδιο της Τζωρτζίνας έγινε τη μέρα που ο 30χρονος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Τελικά η 9χρονη πέθανε όταν ο Μάνος Δασκαλάκης έλεγε ότι θα φύγει οριστικά από το σπίτι.

Λύση στο θρίλερ ενδέχεται να δώσει η παραγγελία από πλευράς δικαιοσύνης για εξέταση φωνής στα ανώνυμα τηλεφωνήματα. Σε τέτοια περίπτωση, η 33χρονη θα πρέπει να επαναλάβει τα ακριβώς ίδια λόγια με εκείνα στα τηλεφωνήματα, προκειμένου να μπορέσει να γίνει η ταυτοποίηση της φωνής κι ας την έχει αλλοιώσει.