Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μίλησε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας – Βρέθηκαν αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μίλησε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας – Βρέθηκαν αναζητήσεις για φαρμακευτικές ουσίες

Επιβαρυντικά στοιχεία εντοπίστηκαν για την 33χρονη και στο κινητό της - Από πού της ήρθε προσφορά για κεταμίνη - Πώς και γιατί την προδίδει το... καναρίνι στο σπίτι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα και η θέση της κατηγορούμενης μητέρας γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha «μίλησε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, καθώς βρέθηκαν αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου για φαρμακευτικές ουσίες και όχι μόνο.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, έχει εντοπιστεί και επικοινωνία της 33χρονης μητέρας με άλλους. Να θυμίσουμε ότι για το συγκεκριμένο τάμπλετ είχε γίνει εκταφή, καθώς είχε τοποθετηθεί στο φέρετρο της Τζωρτζίνας και μάλιστα κάτω από το προσκέφαλο του παιδιού.

Εξάλου, σύμφωνα με το Mega oι έρευνες στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, αλλά και στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου, έδειξαν ότι υπήρξαν αναζητήσεις στην Google για αναισθητικές φαρμακευτικές ουσίες. Όπως μετέδωσε το κανάλι τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όταν το παιδί νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, στην ηλεκτρονική συσκευή υπήρξε ειδοποίηση για προσφορά κεταμίνης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με κεταμίνη, μια ουσία που ανιχνεύθηκε και στα ούρα του κοριτσιού, το οποίο σημαίνει ότι της είχε δοθεί πολύ καιρό πριν μπούνε οι γιατροί στο δωμάτιο τη μέρα που πέθανε.

«Κελαηδάει» και το καναρίνι

Παράλληλα, στον Alpha και στην εκπομπή Tlive, υπάρχει μια συνομιλία με μια... άγνωστη, που είχε τηλεφωνήσει στην ρεπόρτερ, Κηπουρού, και προσπαθούσε να ενοχοποιήσει τον σύζυγο, Μάνο Δασκαλάκη. Την ώρα που με αλλοιωμένη φωνή μιλούσε στη δημοσιογράφο από πίσω ακουγόταν ένα καναρίνι να κελαηδάει.

Λίγο μετά η ίδια ρεπόρτερ μίλησε με την ίδια τη Ρούλα Πισπιρίγκου και πάλι από πίσω ακουγόταν το ίδιο κελάηδισμα. Πάντως, από την οικογένεια της κατηγορουμένης αρνούνται τα πάντα.

Η αδερφή της 33χρονης μητέρας των τριών νεκρών παιδιών, διευκρίνισε, ότι ούτε η ίδια, ούτε και η Ρούλα, τηλεφώνησαν ποτέ ανώνυμα σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Tlive». «Εγώ δεν είμαι σίγουρα, το λέω με βεβαιότητα, αλλά ούτε η Ρούλα είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι σύμφωνα με την εκπομπή, δημιουργήθηκαν υποψίες, ότι τηλέφωνο μπορεί να πήρε η 33χρονη, καθώς στο ανώνυμο τηλεφώνημα ακουγόταν από το βάθος ένα καναρίνι, όπως γίνεται συνήθως όταν μιλούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τους δημοσιογράφους.

«Η Ρούλα δεν είναι τόσο χαζή. Σε όλες τις συνομιλίες που είχε με τους δημοσιογράφους, τύχαινε να κάθεται, είτε στο μπαλκόνι, είτε μέσα που ακουγόταν το καναρίνι. Δεν θα καθόταν κάπου που θα μπορεί να ακουστεί το καναρίνι», σημείωσε στο «Tlive» η Δήμητρα Πισπιρίγκου.