Η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Αγγελική Νικολούλη για το «τρίτο πρόσωπο» στο γάμο της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Αγγελική Νικολούλη για το «τρίτο πρόσωπο» στο γάμο της

«Άνθρωπος που έχει χάσει τρία παιδιά και η γυναίκα του κατηγορείται, ε δεν πάει με άλλη…»

Ένα νέο απόσπασμα από την τηλεφωνική συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Αγγελική Νικολούλη προβλήθηκε στην εκπομπή της Παρασκευής.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εμφανίστηκε εκνευρισμένη για τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη λέγοντας: «Είχε με αυτή τη γυναίκα έξι μήνες σχέση και τους ανακάλυψε ο φίλος της. Αυτός απείλησε τον Μάνο, εκείνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε. Δεν τσακώθηκα μαζί του, τον συγχώρησα και τον δέχτηκα πίσω. Μέναμε σπίτι όλοι μαζί με την Τζωρτζίνα και την Μαλένα».

Επιπλέον πίστευε πως ο σύζυγός της τα είχε βρει με την άλλη γυναίκα: «Χθες ήταν παρέα μαζί της, άκουσα γυναίκα από μέσα στο τηλέφωνο. Ο Θεός να κατέβει κάτω, δεν μου το κάνεις καλά. Δεν πάει να λέει ο Μάνος ότι θέλει… ήταν στο σπίτι της στην Αθήνα. Είναι άνανδρο… Ο Μάνος μου είπε “δε σας αφορά η προσωπική μου ζωή”. Με τι όρεξη κάνουν αυτά που κάνουν, δηλαδή δεν έχασε παιδιά αυτός;».

«Άνθρωπος που έχει χάσει τρία παιδιά και η γυναίκα του κατηγορείται, ε δεν πάει με άλλη… Με τι μυαλό πάει και η άλλη με τον παντρεμένο, που η γυναίκα του κατηγορείται μέχρι και στην Αμερική ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά της…» πρόσθεσε.