Μάνος Δασκαλάκης στο «Φως στο Τούνελ»: «Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα», είπε στην Αγγελική Νικολούλη

Μάνος Δασκαλάκης στο «Φως στο Τούνελ»: «Δεν υπήρχε ποτέ έρωτας με τη Ρούλα», είπε στην Αγγελική Νικολούλη

«Μέχρι το 2019 που απεβίωσε η μικρή μας Μαλένα, ήμασταν μια χαρά. Ήταν όλα ιδανικά μεταξύ μας», ισχυρίστηκε ο πατέρας της τραγικής οικογένειας

Πραγματικά σοκάρετε ο καθένας με όσα λένε και όσα κάνουν οι γονείς της τραγικής οικογένειας στην Πάτρα, που μετράει το θάνατο τριών παιδιών μέσα σε δυόμιση χρόνια. Από την μια μεριά η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και από την άλλη ο πατέρας... θυμήθηκε ότι ποτέ δεν υπήρξε έρωτας μεταξύ τους. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και στην Αγγελική Νικολούλη.

Από την συνέντευξη που έχει δώσει ο 30χρονος στη δημοσιογράφο απόψε (το βράδυ της Παρασκευής) θα προβληθεί το δεύτερο μέρος, όπου ο Δασκαλάκης ισχυρίζεται ότι «ποτέ δεν υπήρξε έρωτας με αυτή τη γυναίκα»!

Έχοντας αλλάξει τη στάση του ριζικά από την στιγμή που έγινε γνωστή η δηλητηρίαση της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, ο 30χρονος μιλάει για έναν γάμο που δεν είχε συναισθηματικά θεμέλια, αν και στην κατάθεσή του τον περιέγραφε ως «ιδανικό» μέχρι τον θάνατο του πρώτου παιδιού.

«Μέχρι το 2019 που απεβίωσε η μικρή μας Μαλένα, ήμασταν μια χαρά σαν οικογένεια. Ήταν όλα ιδανικά μεταξύ μας. Από το έτος 2019 και μετά και λόγω του θανάτου της μικρής μας Μαλένας άρχισαν τα μικροπροβλήματα στη σχέση μας, χωρίς αυτό να έχει αντίκτυπο στα παιδιά μας» ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Νέες μαρτυρίες από την Πάτρα, εστιάζουν τώρα στην στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τον πρώτο θάνατο στην οικογένεια, αυτόν της 3,5 ετών Μαλένας.

Η εφημερίδα Πελοπόννησος επικαλείται «αυτήκοο μάρτυρα» που μεταφέρει τη σοκαριστική φράση του πατέρα: «Εγώ μια ημέρα πένθησα, θέλω να συνεχιστεί η ζωή, γιατί υπάρχει και η Τζωρτζίνα».

«Τραγούδαγε πάντα μαζί με την Τζωρτζίνα. Πάντα πηγαίνανε βόλτες. Παντού κοντά του την είχε. Την Τζωρτζίνα την καμάρωνε. Για τα άλλα δύο παιδιά δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα μετά από αυτό που έγινε» υποστήριξε φίλος του Μάνου Δασκαλάκη μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega.

«Μίλησε» το τάμπλετ της Τζωρτζίνας για την κεταμίνη

Νωρίτερα απόψε αποκαλύφθηκαν νέα στοιχεία που συνδέουν, πλέον, την Ρούλα Πισπιρίγκου με τη δολοφονία της κόρης της με κεταμίνη, αφού βρέθηκαν αποδείξεις τόσο στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, που ξεθάφτηκε από το μνήμα του παιδιού, όσο και από το κινητό τηλέφωνο της 33χρονης.