Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέο στοιχείο «δένει» τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – Γιατί την έλεγαν Αϊνστάιν οι συγγενείς

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέο στοιχείο «δένει» τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – Γιατί την έλεγαν Αϊνστάιν οι συγγενείς

Οι γιατροί στο Ρίο είχαν ενημερώσει τους συναδέλφους τους στο Παίδων να την προσέχουν, καθώς θεωρούσαν ύποπτες τις κινήσεις της

Φαίνεται ότι οι αρχές δεν αναζητούν μόνο τη «διαδρομή» της κεταμίνης για να στηρίξουν την κατηγορία κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με όσα βγαίνουν στην επιφάνεια υπάρχει κι άλλο, ατράνταχτο στοιχείο που «δένει» την υπόθεση ως εγληματική ενέργεια από τη  μητέρα ενάντια στην 9χρονη κόρης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει στη δημοσιότητα ένα στοιχείο – κλειδί για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας, όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Πρόκειται για ένα στοιχείο που “κλειδώνει” την υπόθεση της δολοφονίας και θα ενταχθεί στη δικογραφία τις επόμενες ημέρες. Είναι ένα στοιχείο που δείχνει ότι αυτό που προέκυψε με την κεταμίνη δεν είναι τυχαίο» σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Παράλληλα, στο ίδιο κανάλι αναφέρθηκε πως οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ενημερώσει τους συναδέλφους τους στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού σχετικά με τα περίεργα επεισόδια που είχε εμφανίσει η 9χρονη.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου είχαν ζητήσει την επιτήρηση της 33χρονης μητέρας, καθώς πολλές ήταν οι κινήσεις της που είχαν προκαλέσει τις υποψίες τους. Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα σε μονόκλινο δωμάτιο, ενώ η 9χρονη παρουσίαζε περίεργα επεισόδια όταν βρισκόταν υπό την επιτήρηση της μητέρας της.

Τελικά δεν υπήρξε επιτήρηση της Τζωρτζίνας, με τους γιατρούς του νοσοκομείου Παίδων να λένε πως δεν ήταν δυνατόν να της βάλουν φρουρούς ή να υπάρχει συνεχόμενη παρουσία γιατρών και νοσηλευτών στο δωμάτιο που βρισκόταν η 9χρονη.

Μια ακόμα παράμετρος αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος πως το στενό συγγενικό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε πλάκα και αποκαλούσε… Αϊνστάιν την 33χρονη πριν εκείνη συλληφθεί. Φαίνεται, όμως, ότι δεν είναι τόσο έξυπνη για να κοροϊδέψει τους πάντες μετά τους θανάτους των τριών παιδιών της, που έχει την κοινωνία της Πάτρας, αλλά και όλης της Ελλάδας να ανατριχιάσει.

Όσον αφορά την κεταμίνη και τους ισχυρισμούς του συνήγορού της, Όθωνα Παπαδόπουλου, πως έχει μαρτυρία νοσηλεύτριας από το Ωνάσειο, που της είχε χορηγηθεί στο νοσοκομείο, υπήρξε διάψευση από το Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.