Βόλος: Άνδρας απείλησε πως θα πατήσει τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο

Βόλος: Άνδρας απείλησε πως θα πατήσει τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή απειλή

Σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε 54χρονος από τον Βόλο ο οποίος απείλησε τη γυναίκα του πως θα την πατήσει με το αυτοκίνητο και θα τη στείλει στον τάφο.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε ένοχο τον άνδρα για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής και τον καταδίκασε ερήμην.

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με το magnesianews.gr ζει με τη σύζυγό του και έχουν ένα ανήλικο παιδί.

Η 56χρονη η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο δήλωσε ότι είναι ανεξάρτητη οικονομικά γιατί εργάζεται, δεν έχει καμία εξάρτηση από τον άνδρα, αλλά δεν τον χωρίζει γιατί έχουν ένα ανήλικο παιδί.

Ο άνδρας κατηγορήθηκε ότι στις 12 Απριλίου 2020 κατά τη διάρκεια καβγά ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους, είπε στην γυναίκα ότι θα τη σκοτώσει, έχει τρόπο να τη διώξει από τη δουλειά της αν μιλήσει στην Αστυνομία, ενώ την απείλησε ότι θα τη στείλει στον τάφο λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει αν θα ζήσει και αν τη βρει έξω από το σπίτι πως θα την πατήσει με το αυτοκίνητο.

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε, ο κατηγορούμενος να καταδικαστεί σε φυλάκιση 18 μηνών και τελικά αποφασίστηκε να καταδικαστεί σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή.