Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Το τεράστιο μυστικό που δένει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη»

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Το τεράστιο μυστικό που δένει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη»

«Ενδεχομένως η αστυνομία να προβεί σε συλλήψεις από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Για ένα τεράστιο μυστικό, ίσως και «θανάσιμο» που δένει τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, κάνει λόγο ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα.

«Όσον αφορά στη σχέση του Μάνου και της Ρούλας τους δένει ένα τεράστιο μυστικό. Η αποκωδικοποίησή του από το τμήμα Ανθρωποκτονιών θα διαλευκάνει τα πράγματα. Γι’ αυτό υπάρχει αυτή η αβρότητα μεταξύ του ζευγαριού» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασόπουλος μιλώντας στο Mega.

 

«Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνουν πολλές καταθέσεις με κυρίαρχη αυτή της ιατροδικαστού, της κ. Τσιόλα. Γνωρίζοντας το περιεχόμενο κάποιων καταθέσεων ενδεχομένως η αστυνομία να προβεί σε συλλήψεις από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Ψυχολόγος Δασκαλάκη για τους γονείς: Συμπεριφορές – βεγγαλικά για να ξεχάσουμε την ουσία

Η ψυχολόγος Μάγδα Δασκαλάκη, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για τη σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, λέγοντας ότι «είναι σαν να τους δένει μία μεταξωτή κλωστή» και επισημαίνοντας ότι η συμπεριφορά τους όλο αυτό το διάστημα και ενώ έχουν χάσει τρία παιδιά «είναι βεγγαλικά, για να ξεχάσουμε το σύνολο και την ουσία».

«Όλο αυτό που παρακολουθούμε παίρνει τη μορφή "ριάλιτι", ένα  σκληρό ριάλιτι, έχει εγκλεισμό, έχει θύματα, υποψήφιους προς εγκλεισμό, έχει επιστήμονες, έχει τον όχλο, την κοινωνία που είναι σε διάδραση μέσα και έξω από το παιχνίδι και έχουμε και τους γεννήτορες των κοριτσιών που είναι σαν να τους δένει μία μεταξωτή κλωστή, που τους δένει με τέτοιο τρόπο ώστε κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο στα μάτια, λένε «πρόσεχε μη σπάσει αυτή η κλωστή μεταξύ μας» λέει αρχικά η κυρία Δασκαλάκη.

 

«Η μητέρα όλον αυτόν τον καιρό με κάθε τρόπο προσπαθεί να του πει "θέλω την επικοινωνία σου, έλα να μιλήσουμε" και ο πατέρας των κοριτσιών, για να κατακτήσει τον όχλο, απευθύνεται σε εμάς. Αυτές οι συμπεριφορές είναι βεγγαλικάγια να ξεχάσουμε το σύνολο και την ουσία. Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να δουν τι έχει συμβεί, γιατί έχουμε τρία κοριτσάκια που είναι αναντικατάστατα. Όλα τα κενά που υπάρχουν, δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα.  Πρέπει να δοθούν εμπεριστατωμένες απαντήσεις σε όλα, ηθικά δεν «στέκει» όλη αυτή η συμπεριφορά. Ο Μάνος Δασκαλάκης επιδιώκει να κατακτήσει τη δική μας συμπαράσταση» εξηγεί.

«Έχει πείσει τους γονείς της, εκβιάζει συναισθηματικά και χειραγωγεί τον Μάνο Δασκαλάκη. Εάν παραδεχτεί τα πάντα, θα χάσει τα πάντα, θα χάσει τον Μάνο, και όταν βγει η απόφαση, θα κοιτάζει ανέκφραστη και χωρίς συναισθήματα, τις συνέπειες που της αναλογούν. Τα παιδιά, στον κύκλο που είχαν σχηματίσει οι δυο τους, δεν ήταν ποτέ, η μητέρα δεν έχει κοιτάξει ποτέ τα παιδιά. Εάν χαμηλώσει το βλέμμα και βγάλει το βλέμμα από τον γεννήτορα, τότε ενδεχομένως και να παραδεχτεί την ενδεχόμενη ενοχή της» υπογραμμίζει η ψυχολόγος.

«Εάν καταδικαστεί θα φανεί το απόλυτο τίποτα, το κενό, την απόλυτη μοναξιά. Υπάρχει μία ειρωνεία σε αυτή την υπόθεση. Ήθελαν και οι δύο να γίνουν διάσημοι, μιλούν και οι δύο με τους αγαπημένους τους δημοσιογράφους που τους παρακολουθούσαν και τώρα μιλούν μαζί τους ως δημιουργοί μίας τραγικής κατάστασης και όχι ως θαυμαστές τους. Έγιναν διάσημοι με τον χειρότερο τρόπο. Ίσως, θα είναι η πρώτη φορά που θα συνειδητοποιήσει ότι όλοι μας σε αυτόν τον κόσμο είμαστε μόνοι μας. Έχει εστιάσει στην απώλεια του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ η ουσιαστική και πραγματική απώλεια είναι τα τρία παιδιά τους» καταλήγει η Μάγδα Δασκαλάκη.