Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αγκαλιά με το… καρτοτηλέφωνο η Ρούλα Πισπιρίγκου – Καπνίζει μανιωδώς

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Αγκαλιά με το… καρτοτηλέφωνο η Ρούλα Πισπιρίγκου – Καπνίζει μανιωδώς

Βλέπει ειδήσεις και εκπομπές που αφορούν την υπόθεσή της - Τι είδους βιβλία ζήτησε να της φέρουν στη φυλακή

Προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας. Η 33χρονη βρίσκεται απομονωμένη από τις άλλες κρατούμενες και το κελί της είναι απένατι από εκεί που κρατούνται τα μέλη της 17ης Νοέμβρη. Η καθημερινότητά της είναι γεμάτη... τηλέφωνα, τσιγάρα, τηλεόραση και θέλει να την εμπλουτίσει και με βιβλία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι… αγκαλιά με το καρτοτηλέφωνο και μιλάει συνεχώς με την οικογένειά της, αλλά και με τον δικηγόρο της, ενώ προαυλίζεται όταν οι υπόλοιπες κρατούμενες είναι στα κελιά τους. Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα απάντησε εκ νέου στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Η κατηγορούνη για την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα καπνίζει μανιωδώς μέσα στη φυλακή, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού. Επίση στο κελί της έχει τηλεόραση, από την οποία παρακολουθεί εκπομπές και δελτία ειδήσεων.

Μάλιστα, η 33χρονη κατηγορούμενη μητέρα ζήτησε και από τους ανθρώπους της φυλακής να της φέρουν βιβλία λογοτεχνικού περιεχομένου.

Πέρα από το θάνατο της Τζωρτζίνας, οι εισαγγελικές αρχές ζήτησαν να γίνουν εκ νέου ιστολογικές και τοξολογικές εξετάσεις για τις δύο αδερφές της, καθώς έχει ανοίξει η έρευνα για τις Μαλένα και Ίριδα, οι οποίες είχαν πεθάνει νωρίτερα.