Θρίλερ στην Πάτρα: Τι κρύβει η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στα λεγόμενα του Μάνου στο «Φως στο Τούνελ»

Θρίλερ στην Πάτρα: Τι κρύβει η αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου στα λεγόμενα του Μάνου στο «Φως στο Τούνελ»

«Δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο. Αυτό που απασχολεί την κατηγορουμένη είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει», είπε ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος

Μπορεί κάθε τρεις και λίγο να βγαίνει στα ΜΜΕ η Ρούλα Πισπιρίγκου και για να απαντάει σε όλους, όμως αυτή τη φορά δεν έκανε το ίδιο σε όσα είπε ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας στην Πάτρα. Η στάση της απέναντι στον άντρα της έχει αλλάξει και κάτι κρύβει, αλλά φαίνεται ότι προσπαθεί να μην ρίξει λάδι στη φωτιά.

Ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης μητέρας για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Είναι ειλικρινής περιγραφή γιατί είναι όμοια και με περιγραφές που έχει δώσει σε προγενέστερο χρόνο αλλά με περιγραφές που έχει δώσει ο ευρύτερος κοινωνικός κύκλος. Πράγματι, παρουσιάζεται από πολλές διαφορετικές πλευρές από αυτόπτες μάρτυρες ως μία στοργική και σε κάποια σημεία υπερπροστατευτική μητέρα. είναι ειλικρινές αυτό που λέει πως ήταν ιδανική στον ρόλο» δήλωσε ο Όθωνας Παπαδόπουλος σχετικά με τα όσα περιέγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη.

Αναφορικά με τις περιγραφές του Μάνου Δασκαλάκη για τη σχέση του ζευγαριού, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως είναι ίδιες με αυτές που έχει δώσει η κατηγορούμενη.

Στη συνέχεια ανέφερε πως «εάν στραφούμε στο γεγονός πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε κακό στα τρία της παιδιά προκειμένου να προκαλέσει το ενδιαφέρον του συζύγου της, «έχουμε ένα πρώτο περιστατικό με τη Μαλένα, το οποίο από παντού περιγράφεται πως έρχεται σε ένα χρόνο που το ζευγάρι είναι καλά».

«Υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο στοιχείο που το λέει η ίδια και επιβεβαιώνει και ο σύζυγος ότι κατά το χρόνο που έχουμε τα συμβάντα με τη μικρή Μαλένα, δεν υπάρχει πρόβλημα στο ζευγάρι. Οπότε δεν υπάρχει κίνητρο να προσπαθήσει να επιδιώξει να είναι διαρκώς με τον σύζυγο» ανέφερε ο δικηγόρος.

Σε ό,τι αφορά τη σίτιση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις φυλακές, ο κ. Παπαδόπουλος διευκρίνησε πως λόγω κακής ψυχολογίας η κατηγορούμενη δεν επιθυμεί να φάει και μάλιστα έχει σημειώσει και απώλεια βάρους.

Τόνισε πως το βασικό μέλημα της πελάτισσάς του είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει και το γεγονός πως είναι προφυλακισμένη και αρνείται να σχολιάσει τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη.

«Το θέμα συζήτησης με τη Ρούλα μέσα στη φυλακή κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζουμε, η κεταμίνη, πού βρέθηκε και ποιος τη χορήγησε στο παιδί. Αυτό είναι που την απασχολεί, πώς θα αποδείξει ότι η κατηγοράι που αντιμετωπίζει είναι άδικη και η παραμονή της στις φυλακές είναι μία συνθήκη που δεν αρμόζει στη δική της περίπτωση» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς για το αν η κατηγορούμενη φοβάται για τη ζωή της όσο βρίσκεται στις φυλακές, ο δικηγόρος απάντησε πως ισχύει και είναι κάτι που της δημιουργήθηκε από τις ειδήσεις που μετέδιδαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αναφορικά με την στάση του Μανου Δασκαλάκη και την υπερασπιστική γραμμή που ακολουθεί αν και είναι μάρτυρας κατηγορίας, ο κ.Παπαδόπουλος είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης αυτά ξέρει, αυτά λέει,όπως είναι η κατάσταση έτσι περιγράφεται από τον ίδιο.

Σχετικά με τη δήλωσή του περί «αδιάσειστων στοιχείων» ο δικηγόρος δήλωσε πως έκανε εντύπωση και σε εκείνον, καθώς δεν «είδαμε κανένα στοιχείο, πόσο μάλλον αδιάσειστο».