Συνελήφθη 33χρονος που εμφανιζόταν σε βίντεο στα social media να πυροβολεί στον αέρα

Συνελήφθη 33χρονος που εμφανιζόταν σε βίντεο στα social media να πυροβολεί στον αέρα

Το περιστατικό σημειώθηκε σε αυλή οικίας σε κατοικημένη περιοχή στο Μενίδι

Στη σύλληψη 33χρονου που εμφανίζεται σε βίντεο, που αναρτήθηκε στα socila media, να κρατά ένα πυροβόλο όπλο και να πυροβολεί με αυτό τέσσερις φορές στον αέρα, καθώς και μίας 28χρονης, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε στις Αχαρνές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής περιήλθε πληροφορία σχετικά με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο στο οποίο εμφαίνεται άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μάσκα, να κρατάει στα χέρια του πυροβόλο όπλο και να πυροβολεί με αυτό τέσσερις φορές στον αέρα, ευρισκόμενο σε αύλειο χώρο οικίας, εντός κατοικημένης περιοχής στο Μενίδι.

Από την προανακριτική έρευνα, εξακριβώθηκε η διεύθυνση της οικίας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του δράστη. Την στιγμή της εφόδου της αστυνομίας, μέσα στο σπίτι βρέθηκε η 28χρονη, η οποία και συνελήφθη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- πολεμικό τυφέκιο Kalashnikov με δύο γεμιστήρες, μία εκ των οποίων περιείχε 16 φυσίγγια
- επαναληπτική καραμπίνα και δύο γεμιστήρες
- 109 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου
- αναλογικός ασύρματος
- 72- αναβολικά χάπια
- κινητό τηλέφωνο

Ο 33χρονος παρουσιάσθηκε αυτοβούλως, στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, όπου και συνελήφθη. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.