Θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ο Μάνος την πλάκωνε στο ξύλο», λέει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

Θάνατος των τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ο Μάνος την πλάκωνε στο ξύλο», λέει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Αποκλείω να λέει ψέματα η Ρούλα, μου είπε βοήθησε με, δεν έχω κάνει τίποτα»

Στην αποκάλυψη ότι ο Μάνος Δασκαλάκης έδερνε τη Ρούλα Πισπιρίγκου προχώρησε η αδερφή της, Δήμητρα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενώ σχολίασε και την αλλαγή της στάσης του στην υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Παράλληλα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, τονίζει ότι πιστεύει στην αθωότητα της αδερφή της, συμπληρώνοντας ότι δεν πιστεύει ότι ο Μάνος Δασκαλάκης εμπλέκεται στους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Αναλυτικά η συνέντευξή της στον ΑΝΤ1:

Δήμητρα Πισπιρίκου: Δεν πιστεύω πως το έχει κάνει και ο Μάνος, μέσα μου δεν το πιστεύω, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρη για αυτόν τον άνθρωπο, είναι ένας χαρακτήρας αλλοπρόσαλλος. Μήνυμα του Μάνου: «έχω μετανιώσει ειλικρινά για το χτεσινό και ήταν πάνω στα νεύρα μου» και του απαντάω εγώ «αν είχες νεύρα να κοπάναγες το κεφάλι σου στον τοίχο». Την πλακώνει στο ξύλο.

Δημοσιογράφος: Συγγνώμη, χτύπαγε τη Ρούλα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Ναι. Εγώ κάνω έρευνα για κάποια άλλα πράγματα, σχετικά με το παιδί, όπως για την ουσία κι όλα αυτά, πως βρέθηκε, τι μπορεί να έχει γίνει…

Δημοσιογράφος: Αποκλείεις ότι έχει βάλει η Ρούλα την κεταμίνη μέσα στο σώμα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Για να είμαι ξεκάθαρη απέναντί σου, την ρώτησα. Της λέω «εάν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα, μην με εκθέσεις, μην με καταστρέψεις κι εμένα. Πες το μου, να σταματήσω να ψάχνω» και μου είπε «ψάχνε, από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Δημοσιογράφος: Αποκλείεται δηλαδή να λέει ψέματα και σε σένα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Ναι, την ξέρω τη Ρούλα, δεν την έμαθα χτες τη Ρούλα. Όταν κοιτάς έναν άνθρωπο που τον ζεις 25 χρόνια, κάθε μέρα, μέσα στα μάτια και έναν άνθρωπο που είναι δυναμικός… τον βλέπεις να είναι σαν κουτάβι και σου λέει «βοήθησέ με, δεν έχω κάνει τίποτα», δεν το αμφισβητείς.

Δημοσιογράφος: Πιστεύεις εσύ πως έχει κάποια εμπλοκή στο θάνατο των παιδιών ο Μάνος; Αλήθεια τώρα..

Δήμητρα Πισπιρίκου: Όχι.

Δημοσιογράφος: Ο Μάνος πιστεύει το ίδιο για τη Ρούλα;

Δήμητρα Πισπιρίκου: Έτσι μας έλεγε, μέχρι χτες το βράδυ.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...