Ρούλα Πισπιρίγκου: Πάντα ψυχρή χωρίς να εκφράζει κάποιο συναίσθημα – Ο ανιχνευτής ψεύδους και το τάμπλετ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πάντα ψυχρή χωρίς να εκφράζει κάποιο συναίσθημα – Ο ανιχνευτής ψεύδους και το τάμπλετ

Φέρεται να ζητεί διαρκώς πληροφορίες για όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ

Για τέταρτη ημέρα παραμένει στη ΓΑΔΑ η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τη σύλληψη της για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ λίγες ώρες πριν την απολογία της, επιμένει ότι είναι αθώα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το MEGA, η Πισπιρίγκου τηλεφωνεί διαρκώς σε οικεία της πρόσωπα, με τους αστυνομικούς να την χαρακτηρίζουν «ψυχρή» και «δίχως ίχνος συναισθήματος». Παράλληλα, κατά τις επαφές της με τον έξω κόσμο φέρεται να ζητεί διαρκώς πληροφορίες για όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ για την υπόθεση, τόσο για την ίδια όσο και για τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Δέχεται να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους

Το ενδεχόμενο να ζητήσει να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους σκέφτεται, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα τέθηκε επί τάπητος σε συνομιλία που είχε με τον συνήγορό της, Όθωνα Παπαδόπουλο, το πρωί του Σαββάτου.

Πάντως, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να ζητηθεί, καθώς η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις στις ΗΠΑ και δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα.

Πληροφορίες για εκταφή της σορού της Τζωρτζίνας για να βρεθεί το τάμπλετ του παιδιού

Στο μικροσκόπιο μπαίνει πλέον και το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για εκταφή της σορού του αδικοχαμένου παιδιού.

Η διαδικασία που θα δρομολογηθεί τις επόμενες ημέρες, αποφασίστηκε μετά την αποκάλυψη για το «θαμμένο» τάμπλετ που έγινε στον αέρα της εκπομπής «Φως στο τούνελ».

Συγκεκριμένα η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαίνεται ότι στο τελευταίο αντίο στην κόρη της, ζήτησε να αφήσει τη συσκευή με την οποία όπως έλεγε, «έπαιζε συνεχώς όταν ζούσε» η Τζωρτζίνα, μέσα στο μνήμα.

Πλέον οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών θέλουν να διαπιστώσουν αν γίνονταν αναζητήσεις από το τάμπλετ για κεταμίνη και αν κρύβονται άλλου είδους σκοτεινά μυστικά, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο δρόμο της πλήρους διαλεύκανσης.