Αγγελική Νικολούλη: «Η Ρούλα ήθελε να πεθάνει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο» – «Μου έδινε ανοιχτά τον Μάνο»

Αγγελική Νικολούλη: «Η Ρούλα ήθελε να πεθάνει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο» – «Μου έδινε ανοιχτά τον Μάνο»

Η δημοσιογράφος προανήγγειλε ένα ντοκουμέντο από συγκεκριμένο χώρο και συγκεκριμένη στιγμή που έχει σχέση με τον θάνατο της 9χρονης

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία θα φέρει απόψε στην δημοσιότητα για την δολοφονία της Τζωρτζίνας από την μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η δημοσιογράφος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ανέφερε πως απόψε η εκπομπή θα φέρει στο φως της δημοσιότητας στοιχεία της έρευνας, που δεν δημοσιεύτηκαν για ευνόητους λόγους. «Η μητέρα μου έλεγε από την αρχή των επαφών μας, ότι "η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο και η Ίριδα στο σπίτι". Την λέω "τι μου το λες και η Μαλένα πέθανε στο νοσοκομείο". Μου λέει ξανά "η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο". Το τόνιζε συνέχεια. Λέω "γιατί το λέει αυτό;" και ξεκινήσαμε την έρευνα και την εστιάσαμε γύρω από την Τζωρτζίνα. Έβλεπα ότι για κάποιο λόγο ήθελε (;), έπρεπε (;), να πεθάνει το παιδί στο νοσοκομείο και όχι στο σπίτι, γιατί μέσα στο σπίτι είχε πεθάνει λίγες μέρες πριν στην κούνια της αιφνιδίων η Ίρις, το παιδάκι των 6 μηνών», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

«Το φιλικό της περιβάλλον είχε αρχίσει να προβληματίζεται, δεν ξέρω για την οικογένεια, αλλά οι φίλοι προβληματίζονταν, γιατί το παιδάκι δεν είχε κανένα πρόβλημα» επεσήμανε η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε ότι «γι' αυτό η Τζωρτζίνα έπρεπε να πεθάνει στο νοσοκομείο». «Ψάχνοντας βρήκαμε ένα στοιχείο σοβαρό, που αποκτά την έννοια του στοιχέιου ντοκουμέντου, ακριβώς επειδή προέρχεται από ένα συγκεκριμένο χώρο, μια δεδομένη στιγμή. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω, για πολλούς λόγους. Θα το δούμε στην εκπομπή απόψε» είπε.

«Ήθελα να δω τι έλεγε για την Τζωρτζινούλα, όπως την αποκαλούσε η μάνα. Αυτό το παιδί ήταν το μεγαλύτερο, το πιο κοινωνικό, το πιο έξυπνο, ήξερε πολλά και μίλαγε», είπε η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε, ότι «ήθελα να δω τις επαφές που επέτρεψαν να κάνει το κοριτσάκι μετά τον θάνατο του βρέφους για 15 μέρες, 17, μέχρι να την πάει στο νοσοκομείο, οπού εκεί ήθελε να την "τελειώσει", όπως φαίνεται. Η Τζωρτζίνα λοιπόν με τον τρόπο της μίλησε πριν οδηγηθεί στο Καραμανδάνειο».

Σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, η Αγγελική Νικολούλη σχολίασε πως «η Ρούλα μου τον έδινε ανοιχτά, αλλά εγώ θέλω να δω και κάτι άλλο στον Μάνο». «Απ’ ότι πληροφορούμαι, ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία την γυναίκα του. Κάτι συνέβη, κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε την απόρριψη και από εκείνη την στιγμή η γυναίκα άρχισε να κάνει τα δικά της. Ήταν η απόρριψη. Αυτό προκύπτει μέσα από μηνύματα της ίδιας προς ένα πρόσωπο», είπε η Αγγελική Νικολούλη.