Ελλάδα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – Είναι στη ΓΑΔΑ

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται η 33χρονη μητέρα - Χαμός και στην Πάτρα, καθώς πολύς κόσμος βρίσκεται έξω από το σπίτι της οικογένειας

Πλέον είναι επίσημο και το ένταλμα σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου στην υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN, η 33χρονη μητέρα, που συνελήφθη, έφτασε στην ΓΑΔΑ υπό αστυνομική συνοδεία, ενώ από τον εισαγγελέα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της νεαρής μητέρας ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας ζήτησε την έκδοση εντάλματος σύλληψης επειδή θεωρεί την κατηγορούμενη επικίνδυνη για τη διάπραξη και άλλων αδικημάτων. Ο εισαγγελικός λειτουργός φέρεται να αναφέρει στο σκεπτικό του εγγράφου του ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

Η δίωξη, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά στο θάνατο της Τζωρτζίνας στο Παίδων ενώ αναμένεται να συνενωθούν οι δικογραφίες που σχετίζονται με το θάνατο των άλλων δυο παιδιών. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ανακρίτρια η οποία θα χειριστεί την δικογραφία με κεντρικό πρόσωπο την άτυχη Τζωρτζίνα θα ερευνήσει και τον τρόπο που έφυγαν από τη ζωή οι δυο αδελφές της.

Οι αρχές στην πολύμηνη έρευνα τους επιχείρησαν να συμπληρώσουν με μεθοδικότητα τα κομμάτια του πάζλ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κομβικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς φέρεται να διαπιστώθηκε στο παιδί η χορήγηση ουσίας σε μεγάλη ποσότητα που δεν περιλαμβάνεται στην φαρμακευτική αγωγή. Στις καταθέσεις τους οι γιατροί φέρονται αν ανέφεραν ότι δεν χορήγησαν στο παιδί την συγκεκριμένη ουσία με αποτέλεσμα να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Χαμός στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα

Πολύς κόσμος έχει μαζευτεί έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα που ζητάει να μάθει τι έχει γίνει με την μητέρα. Όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες πριν από μερικές ώρες, σταμάτησε ένα μαύρο αυτοκίνητο έξω από το σπίτι και 3 άνδρες κατέβηκαν και πήγαν να συλλάβου την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όλη η κοινωνία της Πάτρα είναι ανάστατη, ενώ η υπόθεση έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και έτσι όπως εξελίσσεται θα απασχολήσει όλο τον πλανήτη.