Καταγγελία βιασμού στον Πειραιά: Ξύπνησε και αντίκρισε έναν γυμνό άνδρα στο σπίτι της

Καταγγελία βιασμού στον Πειραιά: Ξύπνησε και αντίκρισε έναν γυμνό άνδρα στο σπίτι της

Ο καταγγελλόμενος την προσέγγισε σε μπαρ στην Ιερά Οδό, τσούγκρισε το ποτήρι της και από εκείνη τη στιγμή δεν θυμάται τίποτα

Την καταγγελία για βιασμό μιας νεαρής γυναίκας από άνδρα που γνώρισε σε μπαρ στο κέντρο της Αθήνας και άγνωστο πώς, κατέληξε στο σπίτι της στην περιοχή του Πειραιά, με την ίδια να ξυπνά την επόμενη ημέρα και να τον αντικρίζει γυμνό μέσα στο σπίτι, εξετάζει με προσοχή η Ασφάλεια Πειραιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Μαρτίου, με την κοπέλα να αναφέρει στους αστυνομικούς, ότι μετά από διασκέδαση με την παρέα της, πήγε για ένα τελευταίο ποτό σε κάποιο μπαρ στην Ιερά Οδό. Εκεί, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει η ίδια, την προσέγγισε ένας άγνωστος σε αυτή άνδρας, τσούγκρισε το ποτήρι της με το δικό του και έκτοτε η ίδια άρχισε να ζαλίζεται γι’ αυτό προσπάθησε να φύγει με ταξί. Μάλιστα, φέρεται να είχε την αίσθηση, ότι καθώς περίμενε ταξί, ήταν δίπλα της ο άγνωστος.

Ωστόσο, με βάση την καταγγελία, όταν το πρωί ξύπνησε, αντίκρισε απέναντι της να κάθεται γυμνός ο άνδρας, που είχε γνωρίσει στο μπαρ. Σύμφωνα με την ίδια, όταν κάποια στιγμή ο τελευταίος πήγε στην τουαλέτα, έψαξε να βρει τα κλειδιά της και το κινητό της και τελικά τα βρήκε στην τσέπη του μπουφάν του αγνώστου. Όταν τον ρώτησε, πώς βρέθηκαν στην τσέπη του, ο άνδρας ντύθηκε βιαστικά, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της κι έφυγε. Η ίδια υποστηρίζει, ότι έπεσε θύμα βιασμού και ότι είχε μώλωπες και γρατζουνιές στο αριστερό της χέρι από τη βίαιη συμπεριφορά του συγκεκριμένου άνδρα.