Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Νέα διακοπή λόγω κορονοϊού

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Νέα διακοπή λόγω κορονοϊού

Αντέδρασαν οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας

Ο κορονοιός «χτύπησε» και πάλι στη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, με αποτέλεσμα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο να υποχρεωθεί σε νέα διακοπή , την τέταρτη κατά σειρά.

Όπως έγινε γνωστό ένα μέλος του δικαστηρίου νοσεί με κορονοιό οπότε η δίκη θα συνεχιστεί στις 6 Απριλίου. Η νέα διακοπή της δίκης προκάλεσε την αντίδραση των γονιών της άτυχης Ελένης οι οποίοι ταξίδεψαν για ακόμη μια φορά από το Διδυμότειχο προκειμένου να καταθέσουν σήμερα στο δικαστήριο.

«Τι, δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω.» ανέφερε απευθυνόμενη στους δικαστές η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ενώ ο πατέρας της φοιτήτριας, που δολοφονήθηκε το 2018 ,ζήτησε να υπάρξει πρόβλεψη ώστε να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου.

Πρόεδρος : Το έχουμε κοιτάξει.

Πατέρας Ελένης : Γονέας του ενός απειλούσε τους μάρτυρες. Παρακαλώ να έχουμε το δέοντα σεβασμό κυρία πρόεδρου.

«Μας υποχρεώνουν να βλέπουμε τους φονιάδες»

Στο εδώλιο του Εφετείου κάθισαν σήμερα και οι δυο νεαροί κατηγορούμενοι οι οποίοι πρωτόδικα έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια ο καθένας.

Στη θέα τους η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, οι οποίες επίσης δολοφονήθηκαν άγρια, βρέθηκαν στο πλευρό της αντέδρασαν.

«Κάτω τα μάτια σας, μην κοιτάτε τη μάνα δολοφόνοι» τους φώναξε η μητέρα Ερατούς.

«Να ψοφήσεις π… γιε! Εσύ είσαι ο Λ…;» ξέσπασε η μητέρα Ελένης Τοπαλούδη ενώ η μητέρα της Ερατούς τους επανήλθε λέγοντας: «Τουλάχιστον κάτω το βλέμμα σας φονιάδες…».

Μητέρα Γαρυφαλλιάς : Να τους βλέπουμε, αντί να σκύβουν το κεφάλι, να γελάνε. Ούτε ένα ίχνος μετάνοιας. Ξέρουν τι θα πει μετάνοια; Να ρωτήσουν εμένα που έχω την κόρη μου στο τάφο. Ντροπή σας και ντροπή και στους γονείς σας που έρχονται εδώ, αλήτες… Αλήτες… Ντροπή σας… Που θέλετε και Εφετεία και δικαιώματα.

Μητέρα Ερατούς : Τα κεφάλια σας χαμηλά, δολοφόνοι. Τι τα φυλάτε τα καλόπαιδα, μην πάθει τίποτα μία τρίχα από τα μαλλιά τους; Να σας φέρουμε και παπά ρε να εξομολογηθείτε, να πάτε στον παράδεισο.

Μητέρα Γαρυφαλλιάς : Εδώ… μας υποχρεώνουν να βλέπουμε τους φονιάδες…