Γέρακας: 13χρονος πήγε στο σχολείο με αεροβόλο γιατί τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν

Γέρακας: 13χρονος πήγε στο σχολείο με αεροβόλο γιατί τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν

Απίστευτη ιστορία bullying - Η διεύθυνση του σχολείου τιμωρεί το θύμα, αλλά όχι τους δράστες του εκφοβισμού

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη, ότι 13χρονος μαθητής στο Γέρακα πήγε στο σχολείο του με αεροβόλο και πλαστικές σφαίρες, επειδή του έκαναν bullying συμμαθητές του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο αδερφός του 13χρονου, είπε ότι ομάδα μαθητών φερόντουσαν άσχημα στο παιδί και όπως υποστήριξε, έφτασαν στο σημείο και να τον χτυπήσουν. Αποκάλυψε ακόμα, ότι απείλησαν τον 13χρονο, ότι αν μιλήσει σε κανέναν, θα τον σκοτώσουν. Σύμφωνα με τον ίδιο, η οικογένεια είχε ενημερώσει το σχολείο, ότι ο 13χρονος δεχόταν bullying και τους απάντησαν ότι τα συγκεκριμένα παιδιά έχουν παραβατική συμπεριφορά, το γνωρίζουν, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ο αδερφός του 13χρονου, θα υπάρξει απόφαση από το σχολείο για αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για το παιδί, το οποίο όπως υποστήριξε ο αδερφός του, δεν έχει δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα και δεν είχε τσακωθεί με κανέναν. Παράλληλα, ο αδερφός του παιδιού ανέφερε ότι η κοινωνική λειτουργός και η ψυχολόγος τους είπαν, να μην τιμωρήσει η οικογένεια τον 13χρονο, καθώς τους ανέφεραν, ότι έχει καταλάβει το λάθος του.

Ωστόσο, ο αδερφός του επισήμανε, ότι η οικογένεια επιθυμεί την τιμωρία του παιδιού από το σχολείο, αλλά όχι στην αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος.