Πέτρος Φιλιππίδης: Ο λόγος που η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα παραστεί στο δικαστήριο

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο λόγος που η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα παραστεί στο δικαστήριο

«Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη» είπε η ηθοποιός

Η Κάτια Δανδουλάκη δηλώνει μέσα από την εκπομπή Πρωινό, πως δεν θα παραστεί τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη. Ωστόσο, είναι εκεί για οποτεδήποτε την χρειαστεί η Δικαιοσύνη και αν κληθεί ως μάρτυρας θα πάει να καταθέσει στο πλευρών των γυναικών.

Η Κάτια Δανδουλάκη εξηγεί:

«Σέβομαι την σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Αυτή την στιγμή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία και εμπιστεύομαι. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας κι αν μου ζητηθεί θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω.

Δεν σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια γιατί ο στόχος μου είναι η ουσία της υπόθεσης και όχι η αναπαραγωγή της εικόνας μου και του ονόματός μου που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ο μοναδικός στόχος/σκοπός είναι να ακουστεί η αλήθεια με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια».

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν παραγωγός σε μία παράσταση όπου συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μετά από καταγγελία νεαρής ηθοποιού για ανάρμοστη συμπεριφορά, η κ. Δανδουλάκη αποφάσισε να διώξει από την παράσταση τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...