Γιώργος Κυπαρίσσης: Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι και προσαγωγή υπόπτου για την απαγωγή

Γιώργος Κυπαρίσσης: Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι και προσαγωγή υπόπτου για την απαγωγή

Στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε ένας 45χρονος

Ραγδαίες είναι η εξαλίξεις για την εύρεση όλης της συμμορίας στην υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, καθώς πριν λίγο υπήρξε νέα προσαγωγή υπόπτου στην ΓΑΔΑ, έπειτα από επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι.

Ένας 45χρονος άνδρας, ο οποίος πριν από λίγο εντοπίστηκε μέσα σε κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι, εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. ως μέλος της συμμορίας, όπως μετέδωσε το newsbeast.

Οι άνδρες της Αστυνομίας επιχείρησαν να τον ελέγξουν, ωστόσο, αυτός κινήθηκε προς την πλευρά τους και επιχείρησε να τους παρασύρει με το όχημα. Τότε, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ με τα υπηρεσιακά τους πιστόλια προς την πλευρά των τροχών και της μηχανής του Ι.Χ. αυτοκινήτου, καταφέρνοντας να το ακινητοποιήσουν. Από τα πυρά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. τραυματίστηκε στο πόδι ο 45χρονος, ο οποίος όμως προσπάθησε να διαφύγει πεζός από το σημείο.

Λίγα μέτρα μακριά, όμως, συνελήφθη και αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους αστυνομικούς, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Ο Γιώργος Κυπαρίσης έχει αφεθεί ελεύθερος από τους απαγωγείς του, οι οποίοι είχαν πάρει 800.000 ευρώ από την οικογένεια, ενώ μέχρι τώρα έχουν βρει οι 300 χιλιάδες. Η αστυνομία έχει δώσει τα στοιχεία των απαγωγέων στη δημοσιότητα.