Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ψυχρή η στάση της μητέρας στην 9χρονη κόρη της», λέει νοσηλεύτρια

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ψυχρή η στάση της μητέρας στην 9χρονη κόρη της», λέει νοσηλεύτρια

Η υγειονομικός από την Πάτρα θεωρεί πολύ περίεργη και ύποπτη τη συμπεριφορά στη νοσηλεία της Τζωρτζίνας

Μια νοσηλεύτρια από την Πάτρα επιτείνει ακόμα περισσότερα τα ερωτηματικά για τον θάνατο των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας, καθώς θεωρεί περίεργη και ύποπτη τη στάση της μητέρας, στο διάστημα που την έζησε στο νοσοκομείο με την αρρώστια της Τζωρτζίνας.

Η εφημερίδα «Μπαμ» αποκάλυψε μαρτυρία εργαζόμενης στο νοσοκομείο σχετικά με την μητέρα των τριών κοριτσιών.

«Η μητέρα των παιδιών, αν και απουσίαζε όλες τις νύχτες και τηρούσε μία τυπική και ψυχρή στάση, όσο η 9χρονη κορούλα της νοσηλευόταν διασωληνωμένη, έδειξε μία ανεξήγητη αγωνία και τρόμο όταν ήταν να γίνει η αποσωλήνωσή της παρότι δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος για την ζωή του κοριτσιού. Έδειχνε έντρομη, είχε γούρλωσε τα μάτια και κοιτούσε πότε τους γιατρούς πότε τους νοσηλευτές. Δεν ήταν συμπεριφορά που είχε τις άλλες φορές, φαινόταν τρομαγμενη και ανήσυχη.

Τώρα καταλαβαίνουμε το γιατί, αγωνιούσε μήπως ξυπνούσε το παιδί και μιλούσε. Όταν η Τζωρτζίνα αποσωληνώθηκε και διαπιστώθηκε ότι το παιδί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, η μητέρα της επέστρεψε στην προηγούμενη ψύχραιμη κατάστασή της. Συνέχισε να κάνει τις τυπικές επισκέψεις πρωί – απόγευμα, τυπικά μισή ώρα. Συνέχισε την ανέμελη ζωή της, έκανε τα μπάνια της, το πρωί μας έλεγε «δεν θα έρθω το απόγευμα έχω κάποια δουλειά» και μετά ανέβαζε φωτογραφίες στα social media, με τον άντρα της στην θάλασσα που έκαναν μπάνιο, ή έβγαιναν το βράδυ στο μαγαζί που τραγούδαγε αυτός», ανέφερε η αποκαλυπτική μαρτυρία της εργαζόμενης.