Δημήτρης Κοντομηνάς: Πότε θα γίνει το ξεχωριστό τρισάγιο από τους φίλους του

Δημήτρης Κοντομηνάς: Πότε θα γίνει το ξεχωριστό τρισάγιο από τους φίλους του

Το αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος

Ακόμα και μετά θάνατον ο Δημήτρης Κοντομηνάς συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ για το γεγονός ότι η κξηδεία του την Τρίτη έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η ταφή τελέστηκε στις 9 το πρωί, ενώ αρχικά είχε θα γίνει στις 11 και ο Δήμος Βερύκιος πέταξε τα... καρφιά του, ενώ αποκάλυψε και το ξεχωριστό τρισάγιο που θα κάνουν οι φίλοι του Κοντομηνά.

Στην εκπομπή «Happy Day» ο Δήμος Βερύκιος επανήλθε στο θέμα και δήλωσε τα εξής: «Χθες, κλείνοντας, ήμουν τόσο ψυχικά ευχαριστημένος όσο με τίποτα άλλο. Εγώ δεν είπα τίποτα και υπόσχομαι ότι δεν θα πω. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας ούτε συνεργάτης ούτε φίλος, είμαι άδολος φίλος. Με το αζημίωτο ήμουν αντιπρόεδρος, γιατί δεν έχω κάνει ούτε σπίτια, ούτε στα Κοντομηνέικα έχω ακίνητα».

«Οι φίλοι του θα πάνε όλοι μαζί να κάνουν τρισάγιο στις 9 μέρες, στις 14:00 την Πέμπτη. Στο Α΄ Νεκροταφείο θα συγκεντρωθούν όλοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ήθελε ο Δημήτρης Κοντομηνάς να είναι δίπλα του στην εξόδιο ακολουθία. Δεν κατέστη δυνατόν να είναι στην κηδεία, θα πάνε λοιπόν στα εννιάμερα», αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος και στη συνέχεια είπε για το ταφικό μνημείο:

«Όταν αγόρασε ο Δημήτρης Κοντομηνάς αυτό το ταφικό μνημείο, έλεγε: 'Δεν το πήρα για μένα, το πήρα για να μείνει στον δήμο και τη χώρα'. Η Interamerican στάθηκε δίπλα στον Δημήτρη Κοντομηνά ως η πραγματική του θυγατέρα μέχρι το τέλος της ζωής του, ώστε να έχει ένα αξιοπρεπές φινάλε στη ζωή του».