Υπόθεση Novartis: Νέα προθεσμία για τις 4 Απριλίου πήρε η Ελένη Τουλουπάκη

Υπόθεση Novartis: Νέα προθεσμία για τις 4 Απριλίου πήρε η Ελένη Τουλουπάκη

Η εισαγγελική λειτουργός, τόσο κατά την άφιξη της στον Άρειο Πάγο όσο και κατά την αποχώρηση της, καταχειροκροτήθηκε από ομάδα , περίπου, 30 ατόμων

Νέα προθεσμία, την τρίτη κατά σειρά, ζήτησε και έλαβε η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, προκειμένου να απολογηθεί στον Άρειο Πάγο στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Novartis με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η εισαγγελική λειτουργός, τόσο κατά την άφιξη της στον Άρειο Πάγο όσο και κατά την αποχώρηση της, καταχειροκροτήθηκε από ομάδα , περίπου, 30 ατόμων οι οποίοι της φώναζαν «Μπράβο, Ελένη». Μεταξύ των συγκεντρωμένων ήταν και ο πρώην βουλευτής, Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Η ίδια ανταποκρίθηκε κάνοντας ένα νεύμα στους συγκεντρωμένους.

Η κ. Τουλουπάκη, η οποία είναι αντιμέτωπη με το κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας, αλλά και τα πλημμελημματικού βαθμού αδικήματα της κατάχρησης εξουσίας, παράβασης καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, ψευδούς βεβαίωσης κατ’ εξακολούθηση, παραβίασης δικαστικού απορρήτου και παράβασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, θα περάσει και πάλι το κατώφλι της ανακρίτριας του Ειδικού Δικαστηρίου στις 4 Απριλίου 2022.