Απίστευτη καταγγελία στον Βόλο: Πελάτης ακούμπησε το μόριο του πάνω στον πάγκο του μπαρ

Απίστευτη καταγγελία στον Βόλο: Πελάτης ακούμπησε το μόριο του πάνω στον πάγκο του μπαρ

Ο 45χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε μηνών με αναστολή

Σε φυλάκιση πέντε μηνών με αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ένας 45χρονος, που κατηγορούνταν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην 22χρονη εργαζόμενη σε καφέ, σε αντίθεση με τη νεαρή που επέμεινε ότι ο άνδρας έβγαλε το μόριό του και το ακούμπησε στον πάγκο του μπαρ.

Η κοπέλα που κατέθεσε ως μάρτυρας ανέφερε ότι λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ βρισκόταν μόνη της σε καφετέρια στο Βελεστίνο και δεν υπήρχαν άλλοι πελάτες, μπήκε ο κατηγορούμενος, παρήγγειλε καφέ και τον πλήρωσε.

Γυρνώντας η ίδια να του δώσει τον καφέ, διαπίστωσε ότι είχε κατεβάσει την αθλητική φόρμα που φορούσε και το εσώρουχό του, έβγαλε τα γεννητικά του όργανα και τα ακούμπησε στον πάγκο του μπαρ.

Η μάρτυρας κατέθεσε ότι τρόμαξε, ντράπηκε και φοβήθηκε, γιατί κάτι τέτοιο δεν της είχε ξανασυμβεί και όταν του είπε «τι κάνεις εκεί;», εκείνος με απάθεια της απάντησε «τι κάνω; Δεν κάνω τίποτα».

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος φέρεται να βγήκε από την καφετέρια να έκατσε στον πεζόδρομο και κάπνισε δυο τσιγάρα…

Η μάρτυρας κατηγορίας ανέφερε ότι δεν γνώριζε τον κατηγορούμενο προσωπικά, αλλά μόνο εξ όψεως, διότι τον είχε δει και άλλη φορά στο κατάστημα που εργάζεται.

Στο Δικαστήριο βρέθηκε και η αδελφή του κατηγορούμενου (που είναι διαζευγμένος), που κατέθεσε ότι ο αδελφός της δεν έχει δώσει άλλη φορά στο παρελθόν τέτοιο δικαίωμα.

Ο 45χρονος από την πλευρά του αρνήθηκε ότι έβγαλε το μόριό του έξω και ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να βγάλει τα τσιγάρα από την τσέπη της φόρμας, αλλά επειδή ήταν φαρδιά ίσως να βγήκε το διπλό φανελάκι που φορούσε και να φάνηκε λίγο η κοιλιά του. Ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ζήτησε βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες που υπήρχαν στον εσωτερικό του καταστήματος, αλλά δεν του δόθηκε, γιατί δεν λειτουργούσαν την ώρα του συμβάντος.

Τελικά το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε φυλάκιση πέντε μηνών με αναστολή, αφού του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και ο συνήγορος υπεράσπισης είπε ότι ο πελάτης του δεν σκοπεύει να ασκήσει έφεση επί της ποινής.