Προφυλακίστηκε η οικιακή βοηθός για τις γυμνές φωτογραφίες των παιδιών σε σπίτι στην Κηφισιά

Προφυλακίστηκε η οικιακή βοηθός για τις γυμνές φωτογραφίες των παιδιών σε σπίτι στην Κηφισιά

Η 28χρονη απολογήθηκε για τις κατηγορίες της παιδικής πορνογραφίας

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε , μετά την απολογία της, η 28χρονη οικιακή βοηθός από το Νεπάλ η οποία φέρεται να φωτογράφιζε γυμνά τα δυο παιδιά της οικογένειας που εργαζόταν στην Κηφισιά και στη συνέχεια να τα έστελνε σε χρήστες του διαδικτύου.

Η 28χρονη, η οποία απολογήθηκε για τις κατηγορίες της παιδικής πορνογραφίας και της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, μετά τις εξηγήσεις που έδωσε με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέα.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, σύμφωνα με τις αρχές, όταν ο εργοδότης της νεαρής γυναίκας διαπίστωσε πως είχε χαθεί ένα ακριβό ρολόι από το σπίτι. Στην προσπάθεια του να το εντοπίσει έκανε έλεγχο στις φωτογραφίες που είχε στο κινητό της η οικιακή βοηθός και εκεί εντόπισε έκπληκτος εικόνες από τα δυο παιδιά του, 2 και 3 ετών, την ώρα που έκαναν μπάνιο.

Η 28χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι φωτογράφησε τα παιδιά για πλάκα , ωστόσο, σύμφωνα με την κατηγορία, διαπιστώθηκε ότι είχε στείλει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες σε χρήστες του διαδικτύου. Ο πατέρας κατήγγειλε την οικιακή βοηθό η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.