Για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ερευνάται η οικιακή βοηθός στην Κηφισιά

Για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ερευνάται η οικιακή βοηθός στην Κηφισιά

Ο πατέρας ειδοποίησε την Αστυνομία

Προχωράει με ταχύ ρυθμό η έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς για τον «βίο και την πολιτεία» της 28χρονης οικιακής βοηθού από το Νεπάλ, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας έπειτα από καταγγελία του εργοδότη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πούλησε σε μέλη κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας τις γυμνές φωτογραφίες των δύο ανήλικων παιδιών της οικογένειας από την Κηφισιά που εργάζονταν, όπως μετέδωσε το newsbeast.

Η 28χρονη γυναίκα ξεκίνησε να εργάζεται ως εσώκλειστη οικιακή βοηθός στην πολυτελή κατοικία της οικογένειας του επιχειρηματία Δ.Α. την 1η Φεβρουαρίου 2022.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3), ο Δ.Α. αντιλήφθηκε ότι είχε απολέσει ένα ρολόι αξίας περί τις 25.000 ευρώ, καθώς επίσης ότι είχε εξαφανιστεί το πορτοφόλι της συζύγου του, το οποίο περιείχε χρήματα, πιστωτικές κάρτες και την ταυτότητα της. Ο ίδιος εκτίμησε ότι πρόκειται για κλοπή με δράστιδα την νέα οικιακή βοηθό και σε έρευνα που ο ίδιος έκανε, εντόπισε ότι η 28χρονη είχε τραβήξει φωτογραφίες τα δύο ανήλικα παιδιά του (σ.σ. 2 και 3 ετών) με το κινητό της τηλέφωνο.

Ο επιχειρηματίας ειδοποίησε τηλεφωνικά την Άμεση Δράση και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο, την προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς. Ο Δ.Α. τους παρέδωσε και μία φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων(σ.σ. κάρτα μνήμης), στην οποία εντοπίστηκαν –μεταξύ άλλων- οι γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών. Η κάρτα μνήμης προέρχονταν –σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές- από το κινητό τηλέφωνο της 28χρονης από το Νεπάλ, το οποίο κατασχέθηκε και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η ίδια προανακριτικά υποστήριξε πως τράβηξε τις φωτογραφίες για… πλάκα, ωστόσο, η κατάσταση έγινε ακόμη πιο σύνθετη όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ανακάλυψαν ότι είχε διακινήσει το συγκεκριμένο υλικό μέσω διαδικτυακής εφαρμογής. Στην ΕΛ.ΑΣ. είναι σχεδόν πεπεισμένοι ότι οι αποδέκτες ήταν άτομα που εμπλέκονται σε παιδοφιλία και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού, ενώ αναζητούνται οι ίδιοι και τυχόν άλλες «περίεργες» επαφής της οικιακής βοηθού. Όσον αφορά το ρολόι των 25.000 ευρώ δεν έχει ακόμη βρεθεί.