Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της τετραπλής δολοφονίας

Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της τετραπλής δολοφονίας

Έχει γίνει δειγματοληψία για ίχνη DNA προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δολοφόνος - Άφαντος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού

Δείγματα DNA που συνελέγησαν από τον τόπο του φρικτού εγκλήματος στην Ανδραβίδα, ευελπιστούν οι αστυνομικοί ότι θα «δείξουν» τον δράστη της δολοφονίας του ζευγαριού και των δύο μικρών παιδιών τους.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του σπιτιού, που νοίκιαζε η οικογένεια, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, αμέσως μετά την δολοφονία. Πληροφορίες που επικαλέστηκε το Mega, αναφέρουν ότι καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να κινείται με αυτοκίνητο προς την Πάτρα. Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, αναμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας από τα όπλα που βρήκαν στο σπίτι του στην Ανδραβίδα.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις, από άτομα που πιθανόν να γνωρίζουν κάτι και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι και την αποθήκη, όπου είχαν εντοπιστεί οι τέσσερις σοροί.

Μιλώντας στο Mega η αδελφή της 37χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο μικρότερα παιδιά τους, θεωρεί ότι ο 57χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας. «Στον μόνο που μου πάει το μυαλό μου, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Μπορεί να κάνω λάθος… Μόνο εκεί υποψιάζομαι, γιατί τους έκανε πολλά πράγματα. Το πρώτο πράγμα που έκανε, έκοψε το ρεύμα. Και δεν είχαν τα παιδιά ζεστό νερό, δεν είχε η αδελφή μου, μου έλεγε "δεν έχω ρούχα να φορέσω", μου έλεγε "δεν έχω ρούχα για τα παιδιά", γιατί πριν τρεις ημέρες τους έπιασε και ο κορονοϊός και δεν είχαν… Δίψαγε για κρύο νερό, δεν είχε στο ψυγείο, γιατί δεν μπορούσε να βάλει ψυγείο…», είπε.

Τις ίδιες υποψίες έχει μία ακόμα συγγενής του ζευγαριού, η οποία όπως είπε μιλώντας στο Mega, γνώριζε τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας και τα προβλήματα που είχαν με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού. «Μια ολόκληρη οικογένεια, προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας, ότι δεν είναι αλήθεια… Ότι ζούσαν υπό φτώχια, αλλά με μεγάλη ηθική; Ότι είχαν φοβερές διαμάχες, γιατί τους έκλεινε το νερό ο ιδιοκτήτης; Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο… Και μάλλον, ήταν πολύ εύκολοι στόχοι, γιατί ήταν αδύναμοι, δεν είχαν καμία βοήθεια, οπότε, θεώρησε ότι δεν θα ασχοληθεί κάποιος μαζί τους. Κι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι εν ζωή. Γιατί; Για έναν λογαριασμό; Για μία διαφωνία; Αν μη τι άλλο, δεν μπορούμε ούτε εμείς να το εξηγήσουμε…», λέει χαρακτηριστικά συγγενής της 37χρονης.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε πυροβολήσει στο παρελθόν κάτοικο της Ανδραβίδας

Την ίδια ώρα, τα στόματα ανοίγουν για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, όπου βρέθηκαν νεκρά τα τέσσερα μέλη της οικογένειας από την Αλβανία. Γείτονας της αδικοχαμένης οικογένειας είχε δεχθεί πυροβολισμούς από τον 57χρονο, που θεωρείται βασικός ύποπτος της δολοφονίας, το 2013.

Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στο Mega, είχε κάποιες μικροδιαφορές με τον 57χρονο και μια μέρα ενώ έβγαζε τα κυνηγόσκυλά του από τα αυτοκίνητα, δέχθηκε πυροβολισμούς. Ωστόσο, ο ίδιος όντας σαστισμένος από το συμβάν, δεν αναγνώρισε τον δράστη, ο οποίος είχε ρίξει 7 σφαίρες εναντίον του, υπόθεση για την οποία δεν δικάστηκε ποτέ.