Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών – Ο βασικός ύποπτος

Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών – Ο βασικός ύποπτος

Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού - Απαντήσεις σε οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας αναζητά η Αστυνομία

Ανείπωτη είναι η τραγωδία που εξελίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 2 Μαρτίου στην Ανδραβίδα, όπου βρέθηκαν δολοφονημένα τέσσερα μέλη μιας οικογένειας, ο 32χρονος πατέρας, η 37χρονη μητέρα και δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 2,5 και 1,5 ετών, ενώ τα θύματα βρήκε ο 12χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος έλειπε την ώρα του φρικτού εγκλήματος από το σπίτι.

Ο χρόνος του εγκλήματος δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα, αλλά φαίνεται πως είναι στο χρονικό διάστημα από τις 14:00 μέχρι λίγο πριν τις 19:00 της Τετάρτης. Επιβεβαιώνεται, ότι ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα και τον πατέρα, αλβανικής υπηκοότητας και στη συνέχεια με την απόφραξη της αναπνευστικής οδού αφαίρεσε τη ζωή από τα δύο αγοράκια. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας ηλικίας 12 ετών όπως είναι ήδη γνωστό, βρήκε την οικογένεια του νεκρή.

Οι γονείς εντοπίστηκαν στην αποθήκη που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού πάνω σε ένα τρέιλερ, που φέρεται να τους είχε μεταφέρει ο δράστης. Το αγοράκι των 2,5 ετών βρέθηκε δίπλα στο τρέιλερ στο έδαφος, ενώ το 1,5 έτους αδερφάκι του βρέθηκε μέσα στο σπίτι, με διάσπαρτες κηλίδες αίματος γύρω του. Αυτό είδε ο 12 χρόνος πρώτα και κάλεσε σε βοήθεια και αργότερα άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι μιας ανείπωτη τραγωδία.

Αναζητείται ο σπιτονοικοκύρης

Ήδη οι Αρχές έχουν στρέψει τις υποψίες τους στον σπιτονοικοκύρη του σπιτιού, που νοίκιαζε το ζευγάρι των Αλβανών, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλούμενο μαρτυρίες περίοικων, ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είχε συχνά προστριβές με το ζευγάρι.

Αστυνομικοί ερεύνησαν ήδη του σπίτι του παρουσία δικαστικού λειτουργού. Παράλληλα, κάμερες ασφαλείας από την γύρω περιοχή φαίνεται να έχουν δώσει σημαντικά στοιχεία στους αστυνομικούς, που ερευνούν την υπόθεση.