Κλέων Γρηγοριάδης: Ξέραμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι πολύ βαθιά διαταραγμένος

Κλέων Γρηγοριάδης: Ξέραμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι πολύ βαθιά διαταραγμένος

Ο ηθοποιός για το ελληνικό #MeToo και τους προφυλακισμένους συναδέλφους του

Για τις καταγγελίες του #MeToo που συγκλονίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο, τον Δημήτρη Λιγνάδη και την εποχή που ως ηθοποιός αμειβόταν με 5.000 ευρώ την ημέρα, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και βουλευτής σημείωσε χαρακτηριστικά, πως «είχα την τύχη από πολύ νωρίς να γίνω διάσημος και να αμείβομαι πάρα πολύ πλουσιοπάροχα. Επομένως, είμαι κάποιος, που δεν έχει ανάγκη να γίνει βουλευτής. Η αποζημίωση του βουλευτή είναι 5.000 ευρώ τον μήνα. Όμως, με όλο τον σεβασμό, εγώ έβγαζα περισσότερα. Υπήρχε εποχή, που έβγαζα τέτοια χρήματα την ημέρα. Έτσι, ως ένας γνωστός ηθοποιός, θα μπορούσα και τώρα να βγάζω αυτό το ποσό πολύ άνετα».

Αναφερόμενος στις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, ο Κλέων Γρηγοριάδης είπε: «Βγάζω φλύκταινες, παθαίνω αναφυλαξίες στην ιδέα, ότι άνθρωποι που παρίσταναν τους καλλιτέχνες, φέρθηκαν σε καλλιτέχνες με αυτό τον απάνθρωπο τρόπο».

Όσον αφορά στους προφυλακισμένους συναδέλφους του, είπε ότι «ο κύριος Λιγνάδης έχει το τεκμήριο της αθωότητας αυτή τη στιγμή, όπως και ο Φιλιππίδης και όλοι όσοι κατηγορούνται. Το έχω πει και στη Βουλή. Ρωτήστε όλο το ελληνικό θέατρο που ξέρει. Δεν ξέραμε ότι βιάζει (σ.σ. ο Δημήτρης Λιγνάδης), ξέραμε όμως ότι είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ βαθιά διαταραγμένος».