Πικέρμι: Θρίλερ με τον επιχειρηματία που απήχθη πριν 44 ημέρες – Επιμένουν για λύτρα 1 εκατ. ευρώ

Πικέρμι: Θρίλερ με τον επιχειρηματία που απήχθη πριν 44 ημέρες – Επιμένουν για λύτρα 1 εκατ. ευρώ

Η ΕΛ.ΑΣ λέει ότι γίνονται διαπραγματεύσεις με αργούς ρυθμούς

Έχουν περάσει 44 ημέρες από τότε που ο 40χρονος επιχειρηματίας απήχθη στο Πικέρμι και το θρίλερ δεν έχει τέλος. Οι αστυνομικοί αναφέρουν πως γίνονται διαπραγματεύσεις με αργούς ρυθμούς.

Οι απαγωγείς επιμένουν στις απαιτήσεις τους, δηλαδή λύτρα 1 εκατ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι αρχές λένε ότι υπάρχει δυσπραγία στην ανεύρεση του συγκεκριμένου ποσού.

Τα στοιχεία δείχνουν πως η ομάδα των απαγωγέων έχει καλύτερη οργάνωση απ' όσο υπολογιζόταν στην αρχή. Οι απαγωγείς έχουν κάνει σχετική προδιεργασία και έχουν τη διάθεση να παρατείνουν την ομηρία του επιχειρηματία. Οι Αρχές εξετάζουν εάν υπάρχει εμπλοκή Ελλήνων ποινικών.

Από την πλευρά της η ΕΛΑΣ θεωρεί πως υπάρχουν σημάδια ζωής του 40χρονου επιχειρηματία και ότι είναι καλά στην υγεία του.

Μια άλλη απαγωγή express εξετάζει η ΕΛΑΣ

Παράλληλα, πριν από πέντε ημέρες σημειώθηκε και δεύτερο συμβάν απαγωγής στις Αμυγδαλιές Μεγάρων. Έξι άτομα εισέβαλαν σε σπίτι, άρπαξαν έναν 19χρονο κια τον κράτησαν όμηρο για αρκετές ώρες.

Οι απαγωγείς ζήτησαν από τον πατέρα του 19χρονου 100.000 ευρώ, με την αστυνομία να αναστατώνεται.

Στη συνέχεια ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος στην Ελευσίνα το επόμενο πρωί και τώρα οι Αρχές έχουν στρέψει την έρευνά τους στον εντοπισμό των απαγωγέων.