Θρίλερ με την εξαφάνιση επιχειρηματία: Πληροφορίες για επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια του

Θρίλερ με την εξαφάνιση επιχειρηματία: Πληροφορίες για επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια του

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι φερόμενοι ως απαγωγείς ζήτησαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ως λύτρα

Νέα στοιχεία στο θρίλερ με την εξαφάνιση γνωστού επιχειρηματία στην Πεντέλη, το οποίο εξελίσσεται από τη 1:00 περίπου τα ξημερώματα της Τετάρτης, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με τους συγγενείς του να μιλούν για απαγωγή.

Πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα newsbeast.gr από αστυνομικές πηγές, αναφέρουν πως υπήρξε επικοινωνία των φερόμενων ως απαγωγέων με τους οικείους του και μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ζητήθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ως λύτρα.

Από την πρώτη στιγμή η υπόθεση αντιμετωπιζόταν από την Ασφάλεια Αττικής ως απαγωγή, ωστόσο μέχρι να υπάρξει επιβεβαιωμένη επικοινωνία, δεν μπορούσε να γίνει σχετική αναφορά. Σημειώνεται πως ο ίδιος επιχειρηματίας είχε δεχτεί πυρά από επίδοξους ληστές στο παρελθόν στο κατάστημά του.

Όλα φέρεται να έγιναν λίγο πριν φθάσει στο σπίτι του, ενώ προηγουμένως βρισκόταν σε ταβέρνα, όπου ήταν με παρέα. Ήδη στη ΓΑΔΑ έχουν καταθέσει οι συγγενείς του. Η Αστυνομία εντόπισε καμένα αυτοκίνητα στον οικισμό Φοίνικα στα Σπάτα, με τις πληροφορίες να λένε ότι πρόκειται για το όχημα του επιχειρηματία και το πρώτο όχημα που χρησιμοποίησαν οι απαγωγές.