Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Υποκριτές οι Αρβύλες και οι Σταρόβες, κάνουν ότι δεν τον γνωρίζουν»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Υποκριτές οι Αρβύλες και οι Σταρόβες, κάνουν ότι δεν τον γνωρίζουν»

Έξαλλος ο συνονόματος του ξάδελφος του πρώην παρουσιαστή με δημοσιεύματα

Αύριο αναμένεται να αρχίσει η δίκη για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτοπούλου και ο ξάδελφος του, δικηγόρος, ο οποίος έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον παρουσιαστή, μίλησε με την εκπομπή «Super Κατερίνα» και φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με δημοσιεύματα που θέλουν όλη την οικογένεια να τον στηρίζει.

«Έχω σχέση με την οικογένειά του, όχι με τον ίδιο. Στην ένατη ηλικία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα ό,τι κι αν κάνει το παιδί της. Ο αδελφός, ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο συνεργάτης μου. Άψογος στα πάντα του… Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας την μάνα και προσπαθώντας να σταθεί σαν αδελφός. Αυτό που ακούστηκε, ότι συγγενείς του πλέον στηρίζονται και έχουν αλλάξει θέσεις, είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για λογαριασμό της οικογένειας Παναγιωτοπούλου, της ευρύτερης, η οποία αισθάνεται αηδία. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε προκαλεί την αγανάκτησή μου», δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος.

«Και ας κοιτάξουμε τους υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες, Αρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του. Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με το συγκεκριμένο άτομο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη που βγήκαν στην επιφάνεια» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

«Δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα»

Ο ξάδελφος του πρώην παρουσιαστή δήλωσε κλείνοντας, ότι «τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση εναντίον του ίδιου, του βιολογικά συγγενή μου. Παρακαλώ μη μπλέκετε το σόι, δεν φταίω εγώ, που έχει το ίδιο όνομα με μένα».