Κάτω Πατήσια: Νέα καταγγελία-σοκ για τον ιερέα – «Έπαιρνε ιερόδουλες και τις έντυνε με ράσα»

Κάτω Πατήσια: Νέα καταγγελία-σοκ για τον ιερέα – «Έπαιρνε ιερόδουλες και τις έντυνε με ράσα»

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται καθημερινά νέα στοιχεία για την δράση του 37χρονου κατηγορούμενου για βιασμό ανηλίκου

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τη δράση του ιερέα από τα Κάτω Πατήσια, που προφυλακίστηκε έπειτα από καταγγελία ανήλικης για βιασμό.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Πρωινοί Τύποι», μίλησε υπεύθυνη γραφείου συνοδών, αποκαλύπτοντας ότι ο 37χρονος ιερέας «έπαιρνε ιερόδουλες, τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα».

«Υπάρχει μόνο μία καταγγελία για βιασμό»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του ιερέα, Κωνσταντίνος Γώγος, ανέφερε στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι», ότι δεν υπάρχουν νέες καταγγελίες για τον εντολέα του.

«Όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μία μόνιμη αναφορά για νέες καταγγελίες και καταθέσεις. Υπάρχει μία δικογραφική πραγματικότητα και μία τηλεοπτική πραγματικότητα. Η δικογραφική πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει μία καταγγελία που αφορά το αδίκημα του βιασμού. Εξαιτίας αυτού του αδικήματος ξεκίνησε σοβαρή έρευνα από την αστυνομία, η οποία παρακολουθούσε τον ιερέα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν κατάφερε να βρει τίποτα. Εάν υπήρχε αυτόφωρο, πλημμέλημα, κακούργημα, η αστυνομία θα σχημάτιζε δικογραφία, θα προχωρούσε σε σύλληψη και θα πήγαινε στον εισαγγελέα», είπε ο κ. Γώγος.

Πρόσθεσε δε, ότι η ιατροδικαστική εξέταση αποδεικνύει, πως η κατάθεση της ανήλικης δεν αντιστοιχεί με την ιατροδικαστική αναφορά, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο βιασμός δεν επιβεβαιώνεται. Ο ιατροδικαστής κ. Γρηγόρης Λέων δήλωσε πως το κυρίως εύρημα που θα μελετηθεί ιατροδικαστικά είναι εάν είναι ακέραιος ή όχι ο παρθενικός υμένας και τόνισε πως οι λεπτομέρειες της ιατροδικαστικής αναφοράς θα ρίξουν φως στην υπόθεση.