Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Νέα μαρτυρία σοκ για τον διοργανωτή του πάρτι

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Νέα μαρτυρία σοκ για τον διοργανωτή του πάρτι

«Βρέθηκα σε άγνωστο σπίτι, δεν θυμόμουν τίποτα» καταθέτει 30χρονη - «Πιστεύω ότι όσα περιγράφει η Γεωργία έγιναν έτσι ακριβώς»

Νέα μαρτυρία σοκ έρχεται στο φως, με αποκαλύψεις για την υπόθεση των πάρτι με νεαρές γυναίκες που διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη, μετά και τα όσα κατήγγειλε για τον βιασμό της η 24χρονη Γεωργία.

Μια 30χρονη γυναίκα μίλησε στο Star, περιγράφοντας τη δική της εμπειρία, με πρωταγωνιστή τον ίδιο άνθρωπο που διοργάνωσε το πάρτι, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης στο οποίο βρέθηκε η 24χρονη το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς.

«Εγώ τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον γνώριζα αρκετά χρόνια πριν από το περιστατικό, από τα μαγαζιά που σύχναζα ως φοιτήτρια. Το καλοκαίρι του 2017 άρχιζε να μου στέλνει μηνύματα. Πίεζε να του απαντήσω. Μετά το καλοκαίρι, κάποια στιγμή μου έστειλε ξανά μηνύματα. Στην αρχή, πρότεινε να πάω εκεί που θα ήταν με την παρέα του και εγώ είπα όχι. Τότε σταμάτησε και μετά άρχισε να μου στέλνει μηνύματα να βρεθούμε οι δυο μας, με ρωτούσε αν θέλω να πάω σπίτι του, να χαλαρώσουμε. Μετά από λίγες μέρες, μου έστειλε μήνυμα για να πάω σε μία νυχτερινή τους έξοδο. Με πίεζε κατά τη διάρκεια της ημέρας και με ρωτούσε αν θα πάω, αν θα έρθει να με πάρει. Κάποια στιγμή του απάντησα και του είπα ότι δεν θα πάω. Όταν ξύπνησα, είχε στείλει ξανά μήνυμα πως πέρασαν πάρα πολύ καλά και έχασα που δεν πήγα. Μου είπε για την επόμενη μέρα και είπα πως θα πάω» αναφέρει η 30χρονη στην κάμερα του Star.

«Δεν θυμάμαι τίποτα, έσβησαν όλα»

«Όταν μας πρότεινε να μας βάλει ποτά και του είπα να βάλει βότκα σκέτη και εκείνος είπε δε θα σου βάλω σκέτη, θα σου βάλω βότκα με… και επέμενε. Κάποια στιγμή είχε περάσει η ώρα και συζητήσαμε σαν παρέα να πάμε σε άλλο μαγαζί. Με ρώτησε αν ήρθα με δικό μου όχημα, του είπα ήρθα με την παρέα μου και μου ζήτησε να πάω μαζί του για να έχει παρέα στο αυτοκίνητο. Μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του κάναμε μία απόσταση μικρή και σε ένα φανάρι έκανε κάποια κίνηση προς το μέρος μου. Εγώ τραβήχτηκα. Είναι μέχρι το σημείο που θυμάμαι, μετά έσβησαν όλα. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Ούτε τη διαδρομή που κάναμε, τίποτα».

«Όταν άνοιξα τα μάτια μου βρισκόμουν σε ένα δωμάτιο, σε ένα σπίτι που δεν γνώριζα. Ήμουν ντυμένη, γιατί φορούσα μία πουκαμίσα, ένα σορτσάκι και μία μπλούζα, απλά ήταν ανοιχτή η πουκαμίσα και σηκώθηκα για να δω πού βρίσκομαι» είπε η 30χρονη.

«Μην το κάνεις θέμα»

«Εκείνη την ώρα, στο σαλόνι ακούω τον συγκεκριμένος άνθρωπος και μιλούσε στο τηλέφωνο, λέγοντας “τελικά εμείς δεν θα συνεχίσουμε, έχουμε έρθει σπίτι, αν θέλετε ελάτε από εδώ”. Εκείνη την ώρα, εγώ βγαίνω έξω και ζητάω εξηγήσεις για το τι δουλειά έχουμε εκεί, πώς βρέθηκα εκεί σε αυτό το σπίτι. Σηκώνεται, προσπαθεί να με ηρεμήσει, λέγοντας πως δεν ένιωθα καλά και ότι εγώ του ζήτησα να πάω εκεί. Ήταν το σπίτι του. Εγώ έγινα έξαλλη και μου είπε μην το κάνεις θέμα, αν θέλεις θα σε πάω σπίτι» πρόσθεσε..

«Ψάχνω τότε την τσάντα και τα πράγματα, κι εκείνος μου έλεγε να ηρεμήσω και ότι θα με πήγαινε εκείνος στο σπίτι. Πήρα μία φίλη μου τηλέφωνο και της είπα πως ήμουν κάπου που δεν γνώριζα και θα την έπαιρνα για να έρθει να με πάρει. Κατέβαινα τις σκάλες και αυτός επέμενε να με πάει σπίτι. Τον ρώτησα αν συνέβη κάτι και μου απάντησε αρνητικά. Του είπα όμως πως το πουκάμισο ήταν ξεκούμπωτο και μου είπε πως μπορεί να το έκανες εσύ. “Ενώ δεν είχα αισθήσεις;” του απάντησα», σημείωσε η 30χρονη.

«Κάποια στιγμή σταμάτησε να με ακολουθεί στις σκάλες, και τότε βρέθηκα με τη φίλη μου και φύγαμε. Την επόμενη μέρα, βρήκα κλήσεις και μηνύματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπος. Προσπαθούσε να με καθησυχάσει και μου έλεγε να μην το κάνω θέμα. Θεώρησα ότι γλίτωσα. Πιθανόν να γινόταν κάτι αντίστοιχο και σε εμένα. Από την πρώτη στιγμή, ήμουν σίγουρη από την πρώτη στιγμή ότι η κοπέλα όσα περιγράφει έγιναν όπως τα περιγράφει» ανέφερε η γυναίκα.