Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε και με δάκρυα στα μάτια στήριξε δημόσια τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ξέσπασε και με δάκρυα στα μάτια στήριξε δημόσια τον Αλέξανδρο Κοψιάλη

Το οργισμένο μήνυμα στο Instagram

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, προχώρησε στη δημοσίευσε ενός οργισμένου μηνύματος κατά όσων τάσσονται κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη.

Με δάκρυα στα μάτια, η Δήμητρα Αλεξανδράκη στήριξε δημόσια τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και δεν έκρυψε την αγανάκτησή της. Η influencer ανάρτησε μία σειρά από βίντεο, όπου τοποθετήθηκε σχετικά με το «κίνημα» #cancel_Kopsialis στο Twitter και δήλωσε ανοιχτά την στήριξή της τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένειά του.

«Μέρες τρώγομαι για ένα παιδί και μία οικογένεια που περνάει πραγματικά εφιαλτικές ημέρες και δεν το αξίζει. Όσο με παρακολουθείτε καιρό γνωρίζετε αν έχω ενσυναίσθηση και αν λέω ψέματα. Ξέρετε πως αν κάποιος χρειάζεται βοήθεια, θα τρέξω και πέρα από την οικογένειά μου. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω γιατί ήταν έτοιμοι να διασωληνώσουν τη γιαγιά μου. Παλέψαμε με τον θάνατο. Ακόμα κι αν δεν άντεχα, έπρεπε να βρω χρόνο να μιλήσω, γιατί νιώθω ότι σπιλώνεται το όνομα και η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που δεν έχει κάνει τίποτα», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:  «Αυτό που γίνεται εις βάρος του Αλέξανδρου Κοψιάλη είναι ανήθικο και κανείς δεν έψαξε από που ξεκινάει. Εξαιτίας ενός ανθρώπου που έχει αστείρευτο μίσος για τους influencers. Τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα τον Αλέξανδρο. Ένα παιδί που δεν είχε τίποτα και δούλευε στο μεροκάματο και όταν απέκτησε αρκετά δεν τα κράτησε για την πάρτη του. Συντηρεί σπίτια και φροντίζει παιδιά που κανείς δεν γνωρίζει. Δεν θα έπαιρνα ποτέ θέση να καλύψω κάποιον που έχει κάνει κακό. Εγώ πρώτη θα σταυρώσω τους βιαστές. αλλά απαγορεύεται να κατηγορείτε ένα παιδί που έχει κάνει τόσα πράγματα».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με δάκρυα στα μάτια, δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο στο οποίο δεν έκρυψε τη λύπη και την αγανάκτηση της για τα υβριστικά σχόλια που δέχεται ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και αφορούν τον ίδιο αλλά και την οικογένεια του.

«Λέτε ότι δεν κάνω τίποτα στην ζωή μου κι ότι δεν έχω προβλήματα. Δείτε που είμαι. Και μου λέτε τι είναι ο Κοψιάλης και τον υποστηρίζω; Αλλά ξέρω την αλήθεια. Θα έπρεπε να ντρέπεστε με αυτό που κάνατε, αυτοί που του το κάνατε. Ο Θεός εδώ είναι και βλέπει. Ξεφτίλες! Ντροπή σας να εύχεστε για το παιδάκι του τέτοια πράγματα. Ντροπή! Και κάτι τελευταίο θα πω, γιατί με τρώει μέρες. Όλοι οι influencers κάνατε μόκο, όταν σας έκανε μάγκες, repost κάνατε, ντροπή σας!», είπε με δάκρυα στα μάτια.