Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η πρώτη εξέταση του DNA στα ρούχα της 24χρονης Γεωργίας

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η πρώτη εξέταση του DNA στα ρούχα της 24χρονης Γεωργίας

Ολοκληρώθηκε η ανάλυση των ευρημάτων που περισυνέλλεξαν οι Αρχές

Δύο πολύ σημαντικά στοιχεία αναμένονται την επόμενη εβδομάδα που θα βοηθήσουν τις Αρχές στην υπόθεση της καταγγελίας του βιασμού από την 24χρονη Γεωργία Μπίκα η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του Mega ολοκληρώθηκε η ανάλυση του DNA από ευρήματα που περισυνέλλεξαν οι Αρχές στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Εντός της εβδομάδας αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις από την Ελβετία προκειμένου να διερευνηθεί αν στην 24χρονη Γεωργία είχε χορηγηθεί ναρκωτική ή άλλη ουσία. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα προστεθούν σε αυτά που ήδη έχουν διενεργηθεί από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της Γεωργίας έδειξε ότι στο μανίκι του ρούχου που φορούσε βρέθηκε σπερματική κηλίδα, αλλά και βιολογικό υλικό στο μπροστινό μέρος του ενδύματός της, σύμφωνα με την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Όπως προέκυψε από την ανάλυση, το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό ανήκει τόσο στην κοπέλα, όσο και τον ίδιο.

Όπως έχει γίνε γνωστό, ο 27χρονος κατηγορούμενος έχει παραδέχθηκε πως υπήρξε ερωτική επαφή με την Γεωργία η οποία ήταν συναινετική και όχι βιασμός. Ταυτόχρονα, δεν εντοπίστηκε βιολογικό υλικό αξιοποιήσιμο στο εσώρουχο ή το σώμα της Γεωργίας που να ανήκει σε άλλο άτομο πλην της ίδιας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...