Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ανακρίτριας οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Στα χέρια της ανακρίτριας οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης

Πότε θα ανακοινώθούν τα αποτελέσματα - Φύλλο και φτερό τα ηλεκτρονικά ίχνη

Στα χέρια της ανακριτικής αρχής βρίσκονται από χθες, Παρασκευή (21/1) οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, αναφορικά με την υπόθεση του ομαδικού βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, οι εξετάσεις παραδόθηκαν από το τοξικολογικό κέντρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το μόνο που εκκρεμεί είναι η εξέταση από εργαστήριο στην Ελβετία που θα δείξει το εύρος του αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης.

Ο φάκελος με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών θα ανοιχτεί τη Δευτέρα το πρωί, όποτε και θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Ψάχνουν τα ηλεκτρονικά ίχνη

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, usb και τάμπλετ που κατάσχεσαν κατά τη διάρκεια ερευνών στα τρία σπίτια των προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση, δηλαδή των Κ. Π., Ε. Λ., Β. Λ. και Β. Τ.

Με ανοιχτό ακόμη και το ενδεχόμενο να έχουν απωλεσθεί σημαντικά στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης από τη «βραχυμνήμη» των ηλεκτρονικών συσκευών, εντούτοις οι δικαστικοί λειτουργοί συλλέγουν ώρα με την ώρα όλα τα αποδεικτικά, με βάση τα οποία θα στοιχειοθετήσουν το κατηγορητήριο ή και θα το μεταβάλλουν, κατά τη διερεύνηση των συνθηκών του αποτρόπαιου περιστατικού, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Συνελήφθη βασικός κατηγορούμενος για μαστροπεία» – Βίντεο από τη σουίτα 401

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας Θανάσης Ζιώγας αποκάλυψε ότι κατέθεσε ο βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα μαστροπείας, ο οποίος και συνελήφθη.

Όπως πρόσθεσε, κατασχέθηκαν το τηλέφωνο και το λάπτοπ του από ενέργειες που γίνονται από το αστυνομικό μέγαρο Θεσσαλονίκης,  κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Πρόκειται, όπως είπε, για μια νέα έρευνα την οποία με ταχύτητα εκτελούν οι αρχές.

Παράλληλα, ένα βίντεο από το πάρτι την Πρωτοχρονιά σε σουίτα στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου έγινε ο βιασμός της Γεωργίας, είδε το φως της δημοσιότητας.

Το Mega μετέδωσε την Παρασκευή εικόνες μέσα από τη σουίτα 401 του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. Στο βίντεο ακούγεται να παίζει δυνατή μουσική από το ηχείο, ενώ στο χώρο ακούγονται γέλια και φωνές από τα άτομα που βρίσκονται στο χώρο.

Μέσα στη σουίτα 401, τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς είναι και η 24χρονη Γεωργία Μπίκα. Από αυτά που διακρίνονται, φαίνεται πως τα φώτα ήταν σε χαμηλή ένταση, ενώ στο βάθος διακρίνεται το μπαρ, γεμάτο μπουκάλια με ποτά.