Κάτω Πατήσια: Βανδάλισαν την εκκλησία όπου λειτουργούσε ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης

Κάτω Πατήσια: Βανδάλισαν την εκκλησία όπου λειτουργούσε ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης

Άγνωστοι έριξαν μπογιές στην είσοδο

Βανδαλισμοί προκλήθηκαν στον Ιερό Ναό του του Αγίου Δημητρίου των Όπλων στα Κάτω Πατήσια, όπου λειτουργούσε ο 37χρονος ιερέας που κατηγορείται για κατ’ εξακολούθηση βιασμό μιας 14χρονης και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια της νύχτας άγνωστοι έριξαν μπογιές στην είσοδο της εκκλησίας.

Υπενθυμίζεται πως στον 37χρονο ιερέα ασκήθηκε βαριά κακουργηματική δίωξη ενώ η με απόφαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο κληρικός ετέθη αυτομάτως σε αργία και παράλληλα η Αρχιεπισκοπή κίνησε ήδη τη διαδικασία παραπομπής του στην εκκλησιαστική Δικαιοσύνη.

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Πριν λίγο καιρό έγραφα σε σχόλιό μου, ποιοι και πως έδιωξαν τον κόσμο από τις εκκλησίες. Ιδού η απάντηση. Δεν χρειάζεται περεταίρω εξήγηση. Δυστυχώς στον χώρο αυτόν έχουν εισέλθει ανώμαλοι (παλαιόθεν), άνθρωποι με ιδιαίτερες προτιμήσεις στις σχέσεις, βιαστές σωμάτων και ψυχών, παιδεραστές και άλλα. Απ' όλα έχει ο μπαξές. Και βέβαια υπάρχουν εξαιρέσεις. Πλην όμως οι περισσότεροι υπάγονται σε μια απ' τις κατηγορίες που προανέφερα. Γιατί; διότι προσφέρεται ο χώρος στον οποίον κινούνται αλλά και η ιδιότητα την οποίαν κατέχουν. Ποιος δεν θα εμπιστευόταν το παιδί του σε έναν Ιερέα να το καθοδηγεί. Είχα γράψει πως ο Χριστός μίλησε για αγάπη με την φράση "αγαπάτε αλλήλους" Αυτοί (και καλά ιερείς) το παρεξήγησαν. Παπάδες, ντροπή σας. Όλοι έξω απ' τους ναούς. ΤΩΡΑ. Ας μείνουν οι εκκλησίες χωρίς αυτούς. Είναι πληγή μεγάλη. Ας βάλουν έναν υπάλληλο να προσέχει τον ναό ο οποίος να παραμένει ανοικτός στις εύλογες ώρες για τον πιστό που θέλει να ανάψει ένα κερί και να προσευχηθεί. Πέστε μου τι προσφέρουν. Σε τι χρησιμεύουν. Δεν είμαι αντίθετος με την θρησκεία την οποία έχω ασπαστεί. Άλλωστε ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου θέλει αρκεί να μη προσβάλει τους συνανθρώπους του. Αυτά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...