Παγώνη για το επεισόδιο στο «Γεννηματάς»: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι και βενζίνη από γιο ασθενούς

Παγώνη για το επεισόδιο στο «Γεννηματάς»: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι και βενζίνη από γιο ασθενούς

«Είναι αψυχολόγητοι αυτοί οι άνθρωποι»

Στο σοκαριστικό επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» με την επίθεση με μαχαίρι και βενζίνη από γιο ασθενούς μίλησε το πρωί του Σαββάτου (15/1) η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Μπήκε με το μπιτόνι, έριξε τη βενζίνη στο διάδρομο και μπήκε στο γραφείο των ειδικευόμενων γιατρών. Δεν πήγε στους ασθενείς», είπε στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε πως στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Μάλιστα, έγιναν διαπραγματεύσεις για 40 περίπου λεπτά με τον άνδρα.

Η κ. Παγώνη τόνισε ότι δεν είχε σχέση με covid. Ο πατέρας του είχε χειρουργηθεί και ο δράστης είπε ότι δεν του είχαν προσφέρει τις υπηρεσίες που έπρεπε.

«Είναι αψυχολόγητοι αυτοί οι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

1
σχόλιο
  1. avatar Προοδος

    «Είναι αψυχολόγητοι αυτοί οι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

    Κα Παγωνη το σχόλιο το οποίο δημοσιεύτηκε (και εύχομαι να μην ειναι αυτούσιο) ειναι κατάφωρα άδικο. Έχετε ιδέα πόσα εκατομμύρια σε εισφορές έχουν οι υπηρεσίες υγείας και τι πραγματικά προσφέρουν? Απο το 1999 ακουω ότι οι δημόσιες υπηρεσίες υγείας σπρώχνουν το κόσμο στα ιδιωτικά ασφαλιστήρια. Εαν είσαι φτωχός πεθαίνεις για το παραμικρό. Τα νοσοκομεία δεν έχουν κανένα πραγματικό έλεγχο (καθως όπως δουλεύουν απλά δεν μπορούν να ελεγχθούν). Ο κόσμος πληρώνει κάθε μήνα εισφορές (και δεν αναφέρομαι στις συντάξεις) καθως εκεί απο αρχής του χρόνου εαν ο τομεας σου είχε συνδικαλισμό πληρωνόσουν τουλάχιστον ικανοποιητικά εαν οχι ελεω Θεου και γειτόνων έβγαζες τουλάχιστον τον απαιτητικό χειμώνα. Είστε Δημόσιο πρόσωπο προτού πείτε κάτι εξετάστε πρώτα τι έχει γίνει. Σε κάθε κλάδο υπάρχουν σωστοί και μη σωστοί εργαζόμενοι. Στον κλάδο της υγείας το λάθος δεν γυρίζει πίσω. Η απόγνωση και η αδυναμία έκφρασης συνήθως φέρνουν εκρήξεις.

Παρακαλούμε περιμένετε ...