Θεσσαλονίκη: Παραδέχθηκε μέσω Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι

Θεσσαλονίκη: Παραδέχθηκε μέσω Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι

Το θλιβερό περιστατικό για το οποίο συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος 27χρονος σημειώθηκε σε ξενοδοχείο

Σοκ προκαλεί ο βιασμός μιας νεαρής κοπέλας στη Θεσσαλονίκη, σε πάρτι που διοργάνωσε, μεταξύ άλλων, συνιδιοκτήτης γνωστού μαγαζιού στην πόλη.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το thesstoday.gr, ο συνδιοργανωτής του πάρτι παραδέχθηκε, με ανάρτησή του στο Instagram, ότι πίεσε τη νεαρή κοπέλα να παραστεί σε αυτό. Ταυτόχρονα, πρώην εργαζόμενος στην επιχείρηση του φερόμενου ως δράστη καταγγέλλει, ότι παρενοχλούσε συχνά εργαζόμενες. Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο όλα ξεκίνησαν, όταν στις 2 Ιανουαρίου η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε Δελτίο Τύπου, στο οποίο αναφερόταν η σύλληψη ενός 27χρονου με την κατηγορία του βιασμού εις βάρος 24χρονης σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Δύο ημέρες αργότερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου από κοινού με τον ανακριτή αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ένας από τους οποίους ήταν η απαγόρευση προσέγγισης και επικοινωνίας με την καταγγέλλουσα. Ωστόσο, δέκα ημέρες αργότερα προκύπτουν εύλογα ερωτήματα, καθώς όχι μόνο δεν ήταν ένας ο πρωταγωνιστής του περιστατικού, αλλά περισσότεροι, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος άνδρας από τους φερόμενους ως δράστες παραδέχτηκε μέσω Instagram το συμβάν που κατήγγειλε η 24χρονη, αναφέροντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβη την εφιαλτική εκείνη νύχτα για τη νεαρή κοπέλα.

«Πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν στο πάρτι»

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο. Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω, είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη» έγραψε στο Instagram ένας εκ των φερόμενων δραστών.

Η ανάρτηση που δημοσιεύει το thesstoday: