Χρήστος Δάντης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Έχω σοκαριστεί – Έπεσα από τα σύννεφα

Χρήστος Δάντης για Στάθη Παναγιωτόπουλο: Έχω σοκαριστεί – Έπεσα από τα σύννεφα

Κάθετος ο δημοφιλής τραγουδοποιός δεν πιστεύει πώς γνώριζαν οι υπόλοιποι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα

Παρότι γνωρίζει πολλά πράγματα για το λεγόμενο ελληνικό #MeToo, ο Χρήστος Δάντης σοκαρίστηκε με όσα έχουν δει τος φως της δημοσιότητας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τα ερωτικά βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεση από τις πρώην κοπέλες του. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Love it και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και μίλησε για τη συνεργασία του με τον τέως συμπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, αλλά και για την απώλεια του αδερφού του, Σάββα Αξιώτη.

Όταν ο Δάντης ρωτήθηκε για το ελληνικό #MeToo, απάντησε: «Ξέρεις γιατί χαμογελάω; Το γεγονός αυτό ότι μας έχει αφήσει άναυδους, ενώ ξέραμε ότι συμβαίνει και δεν λέγαμε τίποτα.

Για τον χώρο του θεάτρου ήξερα, γιατί ο αδερφός μου ήταν ηθοποιός. Είχε υποστεί ο άνθρωπος τέτοιους εκβιασμούς για να πάρει ρόλους και μοιραία δεν τους πήρε. Και σε πολύ μεγάλες ταινίες και πολύ σοβαρές. Αλλά οι άνθρωποι αυτοί έχουν φύγει από την ζωή και δεν θέλω να τους κατονομάσω».

Ρωτήθηκε για το revenge porn και απάντησε: «Αυτό (σ.σ. με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο) με σοκάρισε, γιατί μια προσωπική στιμή δύο ανθρώπων δεν την βγάζεις φόρα παρτίδα. Δεν την δείχνεις ούτε στους φίλους σου. Πώς το κάνεις έτσι; Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ για τον συγκεκριμένο άνθρωπο και είναι ένας άνθρωπος που πάντα συμπαθούσα γιατί μοιραζόμασταν και τις ίδιες απόψεις για τη μουσική. Έχουμε συνεργαστεί και στην παραγωγή ενός συγκροτήματος που είχα κάνει τους Klein Mein και είχε παίξει στο βίντεο. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Με έχει σοκάρει όλο αυτό».

Όταν του τέθηκε το θέμα για το αν ήξεραν οι Ράδιο Αρβύλα, ο Δάντης ήταν κάθετος: «Μα είναι δυνατόν να ήξεραν; Δηλαδή λες στο φίλο σου τι κάνεις; Με τον φίλο σου δεν τα μοιράζεσαι όλα». Μάλιστα όταν του τέθηκε το ερώτημα αν οι συντελεστές της εκπομπής είχαν ακούσει τις φήμες, είπε: «Δεν είναι βέβαιο αυτό...».

Παράλληλα, μίλησε και για τον θάνατο του αδερφού του.

«Ο αδερφός μου «έφυγε» το καλοκαίρι. Ήταν κάτι που λίγο πολύ το περίμενε η οικογένεια γιατί είχε θέματα ψυχολογικά. Τον ψάχναμε συνέχεια και δεν τον βρίσκαμε. Ήταν κλεισμένος στον εαυτό του και στο σπίτι του» ανέφερε ο Χρήστος Δάντης.

«Ήξερα πως δεν είχε συνειδητοποιήσει πως μεγάλωσε για να μην πίνει έξι καφέδες την ημέρα και να καπνίζει τέσσερα πακέτα. Ήταν αρκετά μεγαλύτερος 71 χρονών. Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτήν την κατάχρηση κι έμεινε ο φουκαράς στον τόπο στο σπίτι του από καρδιά» κατέληξε ο Χρήστος Δάντης.