Νέο βίντεο-ντοκουμέντο του τράπερ Light με τα πιστόλια στα χέρια μέσα στο κλαμπ

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο του τράπερ Light με τα πιστόλια στα χέρια μέσα στο κλαμπ

Τι ισχυρίστηκε ο 26χρονος

Νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως με τον τράπερ Light, ο οποίος συνελήφθη επειδή ανέβασε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον ίδιο να έχει στη ζώνη του πιστόλια μέσα σε κλαμπ στο Γκάζι.

Το δεύτερο βίντεο, που παρουσίασε η εκπομπή Πρωινό του Ant1, τον δείχνει στο ίδιο κλαμπ το ίδιο βράδυ, να κρατάει στα χέρια του δύο όπλα. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του τράπερ στην αστυνομία και στη δικαιοσύνη, τρεις νεαροί που ήταν εκεί γιατί γύριζαν ένα video clip, του ζήτησαν να βγάλουν μια φωτογραφία.

Δεν ήξερα αν τα όπλα ήταν αληθινά

Εκείνος είδε τα όπλα, τα ζήτησε, έβγαλαν φωτογραφία και τους είπε να βγάλει στόρι με τα όπλα, για να επιδείξει τη ζώνη του αξίας περίπου 6.000 ευρώ. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι κάποιοι τον στοχοποίησαν, χωρίς να φταίει. Ο ίδιος μάλιστα σύμφωνα με την εκπομπή δεν ήξερε αν τα όπλα είναι αληθινά ή ψεύτικα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος τράπερ οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο και το σπίτι του τράπερ, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, εντοπίστηκαν χάπια, δύο σακουλάκια με κάνναβη, 18.355 ευρώ, δύο φυσίγγια, δύο σφαίρες των 38 χιλιοστών, ένας φάρος αστυνομικός, ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι.

Η δίκη του αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου 2022.