Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντιδρά η πρώην σύντροφος και αναρωτιέται που βρήκε 30.000 ευρώ για την εγγύηση

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντιδρά η πρώην σύντροφος και αναρωτιέται που βρήκε 30.000 ευρώ για την εγγύηση

Τι της έχει προκαλέσει αρνητική εντύπωση μέχρι τώρα από την δικαστική διαδικασία και τι περιμένει

Στο σπίτι είναι πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από χθες, έπειτα και από τη δεύτερη απόφαση να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους για τις υποθέσεις revenge porn, δηλαδή τη δημοσίευση ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεση των γυναικών.

Είχε προηγηθεί η νέα απολογία του πρώην συμπαρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα και για τη δεύτερη υπόθεση ανάρτησης. Η 30χρονη πρώην σύντροφός του, η οποία κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έκανε την πρώτη της δήλωση στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος υπό όρους και έκανε ειδική μνεία στο γεγονός ότι ο κατηγορούμενος βρήκε ένα τόσο μεγάλο ποσό και πλήρωσε εγγύηση για να αφεθεί ελεύθερος.

«Παρακολουθώ και αναμένω τη δικαίωση. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δεν με έχουν καλέσει για κάποια συμπληρωματική κατάθεση. Έχω πάρα πολλά στοιχεία και μπορώ να βοηθήσω τις αρχές. Πραγματικά δεν ξέρω γιατί δεν με καλούν να τους τα πω. Με στενοχωρεί ότι η δικιά μου περίπτωση έχει χαρακτηριστεί απλό πλημμέλημα καθώς εγώ έχω πληγεί περισσότερα όλα αυτά τα χρόνια.

Το δικό μου υλικό που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο είναι πολύ μεγάλο, δηλαδή 4 βίντεο και 300 φωτογραφίες αναρτημένες σε δύο διαφορετικές πλατφόρμες. Επίσης, έχοντας επικοινωνία μαζί του μετά τη μήνυση, γνωρίζω επακριβώς πώς έπραξε και τη στάση που είχε από εκεί και έπειτα.

Το προφίλ που έχει κυκλοφορήσει τώρα στα σάιτ το άνοιξε μετά το 2019 όταν αναγκάστηκε να κλείσει τα άλλα προφίλ και σε αυτό ανέβαζε μέχρι Μάιο του 2021 και φαίνεται ότι επισκέφτηκε τον συγκεκριμένο ιστότοπο στις 2/11 δηλαδή την επομένη του γάμου του! Τα χρήματα που όρισαν να πληρώσει για να βγει με εγγύηση (30.000 ευρώ) θεωρώ ότι είναι πολλά, ειδικά για τις εποχές που ζούμε. Δεν ξέρω τα οικονομικά του αλλά με βάση όσα μου ισχυριζόταν ο ίδιος, ζοριζόταν και ζητούσε δανεικά από τη μητέρα του», αναφέρει αρχικά στη δήλωσή της η 30χρονη και συνεχίζει ως εξής:

«Τον παρακαλούσα να σβήσει δικό μου υλικό...»

«Τώρα ξαφνικά πού τα βρήκε τόσα χρήματα; Από την πρώτη στιγμή στις μηνύσεις που έκανα με τη δικηγόρο μου κάναμε λόγο για οικονομικό όφελος και είμαι σίγουρη ότι τελικά θα αποδειχθεί.

Η δήλωσή του ότι ξέχασε να κατεβάσει το βίντεο ακούγεται παράλογη καθώς ακόμα και εγώ ήξερα ακριβώς τι είχε ανεβάσει και σε ποιους ιστότοπους με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο με βάση το username του. Επιπλέον, την περίοδο που είχαμε επικοινωνία, στην ουσία εγώ τον παρακαλούσα να σβήσει υλικό δικό μου, καθώς είχε μείνει και δεν μπορούσα να το σβήσω μόνη μου, αλλά και των άλλων γυναικών και στην πραγματικότητα έσβησε φωτογραφίες από το ξένο blog πριν από έναν χρόνο δηλαδή τον Δεκέμβριο του 2020 με Ιανουάριο του 2021.

Για το ελληνικό σάιτ που βγήκε στη δημοσιότητα εδώ και δύο μέρες εγώ δεν είχαν γνώση και δεν το είχα εντοπίσει γιατί είχε διαφορετικό username. Προφανώς άνοιξε άλλο λογαριασμό για να συνεχίσει τη δράση του γιατί ήξερε ότι γνώριζα για όλα τα άλλα.

Πραγματικά μου κάνει εντύπωση ότι δεν φοβήθηκε και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να σβήσει τα πάντα και να απέχει από τέτοιες δραστηριότητες μέχρι τουλάχιστον να εκδικαζόταν η υπόθεση. Πιστεύω ότι ήταν σίγουρος ότι θα με επηρεάσει για να αποσύρω τη μήνυση ή να έχω μια επιεική στάση στο δικαστήριο, καθώς ήξερε ότι μπορούσε να με χειριστεί πλήρως λόγω των συναισθημάτων που είχα γι’ αυτόν».